Neler Yeni

Laptop hddsini masaustunde kullanma

DAFanı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Ege
Arkadaşlar bende 1 Tb lik laptop da hdd var yeni sistem toplumda şimdilik çok bütçem yok laptop un hdd yi taksam sıkıntı olur mu ilerde ssd ye geçsem

adiltgrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Adil Tuğrul
küçük ssd mi öyleyse eğer takmanı tavsiye etmem reis bana göre tabi ben 2 3 tane öyle yaktim onlarin çalişma voltaji var diye biliyorum mesela masaüstüler için olan hdd ler 12v laptop 5v dönüştürücü vs bak ilk önce

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
küçük ssd mi öyleyse eğer takmanı tavsiye etmem reis bana göre tabi ben 2 3 tane öyle yaktim onlarin çalişma voltaji var diye biliyorum mesela masaüstüler için olan hdd ler 12v laptop 5v dönüştürücü vs bak ilk önce
O şekilde olması için satışlarda ayrım yapılması gerekir diğe düşünüyorum. Mesela 1TB Laptop için - Masaüstü için gibisinden ama olabilirde

adiltgrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Adil Tuğrul
O şekilde olması için satışlarda ayrım yapılması gerekir diğe düşünüyorum. Mesela 1TB Laptop için - Masaüstü için gibisinden ama olabilirde
ssd ler de sıkıntı yok ama hdd biraz progremli ama sen bilirsin reis ben sadece söyledim benimkiler bozuldu

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
ssd ler de sıkıntı yok ama hdd biraz progremli ama sen bilirsin reis ben sadece söyledim benimkiler bozuldu
HDD ler cihaz hareket ederse bozulabilen şeyler. Bu yüzden bozmuş olabilirsin. Bende yaktım bir tane :D.

adiltgrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Adil Tuğrul
HDD ler cihaz hareket ederse bozulabilen şeyler. Bu yüzden bozmuş olabilirsin. Bende yaktım bir tane :D.
30 tl ye dönüştürücü almadiğim için oldugunu düşünüyorum çünkü ben 12 v verdim girişi öyleydi yani ama dönüştürücüde usb 5v oluyor

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Arkadaşlar bende 1 Tb lik laptop da hdd var yeni sistem toplumda şimdilik çok bütçem yok laptop un hdd yi taksam sıkıntı olur mu ilerde ssd ye geçsem
Özel aparat yardımıyla takabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,823
Üyeler
165,241
Son üye
Seliora
Top Bottom