Çözüldü✓ Laptop için 512 GB M2 SSD önerisi

Ziceil

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1700
Laptobum için 512GB lik Nvme M2 SSD bakıyorum ama F/P Nvme m2 SSD bulamadım. Önerilerinizi bekliyorum, Dram li olursa güzel olur ama bu fiyata bulunabilir mi bilmiyorum hayırlı forumlar.

Son düzenleme:

Bu DRAM'li olan model. Saçma sapan sakın 512GB m2'ye 2500TL falan vermeyin.

Bunda Dram yok ancak hızı yüksek, BanaYeni'de satılıyor olmasına bakmayın laptop çıkması sıfır ürün. Satan firmanın N11 mağazası falan da var. Benimle bir bağları yok yanlış anlaşılmasın.
Render - Edit yapmıyorsanız, her gün büyük boyutlu dosya aktarmıyorsanız DRAM şartı koymanıza gerek yok.

Bu DRAM'li olan model. Saçma sapan sakın 512GB m2'ye 2500TL falan vermeyin.

Bunda Dram yok ancak hızı yüksek, BanaYeni'de satılıyor olmasına bakmayın laptop çıkması sıfır ürün. Satan firmanın N11 mağazası falan da var. Benimle bir bağları yok yanlış anlaşılmasın.
Render - Edit yapmıyorsanız, her gün büyük boyutlu dosya aktarmıyorsanız DRAM şartı koymanıza gerek yok.
Hocam DRAM li olan modelin en uygunu mediamarkt ta, mediamarkt tan sipariş versem sorun olur mu bir bilginiz var mı acaba?

Hocam DRAM li olan modelin en uygunu mediamarkt ta, mediamarkt tan sipariş versem sorun olur mu bir bilginiz var mı acaba?
Niye sorun olsun hocam? Stoktaki mağazalara bakıp şehrinizdeki mağazadan da alabilirsiniz

Crucial P2 500GB 2300-940MB NVMe PCI-e M2 SSD sipariş ettim, ilginiz için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,060
Üyeler
184,725
Son üye
beratvarvar
Geri