『John Wick』
80+
Soru başlıktaki gibidir?
Hocam 1650 çok güçsüz bir kart o yüzden fark olur tabi ki de.Soru başlıktaki gibidir?
Laptoptaki farklı 1650 gddr5 olsaydı çok güçsüz olurdu bu refresh model aynı ti gibi gddr6. Ti modelin sadece saat hızı çok az yüksekHocam 1650 çok güçsüz bir kart o yüzden fark olur tabi ki de.
Konu sahibi daha monster olup olmadığını söylemedi bile be excalibur adam.Refresh ile sadece 10 - 15 fps gibi farklar var. ama monster önermem.
Laptop farklı arada çok az fark varmışBenim bildiğim Ti eklentli kartlar daha güçlü oluyor.
Kanka ben baska marka almak istiyorum. monster almak istemiyorum monster i5 li. ryzen 6 çekirdekli olduğu için ti la aradaki farkı kapatı diye düşünüyorumKonu sahibi daha monster olup olmadığını söylemedi bile be excalibur adam.
1650ti daha iyi ama inanılmaz fark yok. Aradaki fiyat farkına göre o kadar para verilir verilmez diyebiliriz. 350tlden fazla verilmez
? Bu güzel kardeşine boş yazma diyerek mi örnek oluyosun peki? Nerede saygısızlığımı gördün? Forumda 1 kişiye dahi saygısızlık yapmadım şimdiye kadar yapmayacağım da. Yaptığın olay monster haterlığı. Aynı şeyi excalibura da fanboyluk yaparak tekrarlıyorsun sayın "abi". Sen bu olaylara devam ettikçe ben sana cevap vermeye devam edeceğimKardeşim abinle düzgün konuş saygılı ol boş yazıp durma.
Aklındaki laptopların linklerini ve maksimum bütçeni yazar mısın?Laptop farklı arada çok az fark varmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka ben baska marka almak istiyorum. monster almak istemiyorum monster i5 li. ryzen 6 çekirdekli olduğu için ti la aradaki farkı kapatı diye düşünüyorum
Profilin kişiliğini belli ediyor güzel kardeşim rahat ol kendini yorma.? Bu güzel kardeşine boş yazma diyerek mi örnek oluyosun peki? Nerede saygısızlığımı gördün? Forumda 1 kişiye dahi saygısızlık yapmadım şimdiye kadar yapmayacağım da. Yaptığın olay monster haterlığı. Aynı şeyi excalibura da fanboyluk yaparak tekrarlıyorsun sayın "abi". Sen bu olaylara devam ettikçe ben sana cevap vermeye devam edeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aklındaki laptopların linklerini ve maksimum bütçeni yazar mısın?
Kişiliğim seni ne kadar ilgilendirir? Seninle olan ilişkim ile ne alakası var bunun? Yaptığın şeyin yanlış olduğunu belirtiyorum ama kabul etmiyorsun. Bu da senin kişiliğini belli ediyorProfilin kişiliğini belli ediyor güzel kardeşim rahat ol kendini yorma.