lil musty
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 9
Selamlar, laptopuma termal macun yenilemesi yapmak istiyorum çünkü her geçen 2 3 haftada daha da ısınmaya başlıyor termal macununu yenileyerek sorunu çözmeye çalışacağım. Neredeyse herkes MX-4 alın demiş Teknobiyotik üzerinden zaten bende termal macun önerilerinde onu yazıyorum fakat bir sorum var. Yaklaşık 2 sene önce aldığım ve sadece 1 2 kez masaüstü için kullandığım bir termal macun var elimde Rampage TM-130 modeli, sizce ben bu termal macunu laptop için kullansam yan etkisi olur mu yani ilk 1 2 hafta derece düşer sonra etkisini kaybedip dereceler geri yükselir mi? veya laptopa bunu sıkmak mantıklı olur mu? Neden böyle bir soru soruyorum diye sorarsanız ise laptoplara ve masaüstülere aynı macun sıkılır mı?'nın cevabını almak. Eğer elimde macun laptopa sıkmak için uygun değilse MX-4 almayı planlıyorum. Birde 2 sene önce almam termal macunun kalitesinden bir şey değiştiriyor mu?
Sonradan fark ettim fakat konuyu soğutma / oc / modifiye kısmına açmam lazımdı herhalde...
Sonradan fark ettim fakat konuyu soğutma / oc / modifiye kısmına açmam lazımdı herhalde...