Laptop için hdd önerisi

TrollKing

80+
Reaksiyon skoru
33
İnternet'te biraz gezindim ve uygun fiyatlı birkaç model buldum fakat isimlerini şahsen ben çok duymadım(Dell Constellation'dan bahsediyorum).Alışılmışın dışına çıkmayıp wd,seagate veya toshiba mı almalıyım yoksa dell marka bir hdd mi almalıyım?

bence 200 300 tl ekleyip adata veya James Donkey ssd al

eğer hdd
İnternet'te biraz gezindim ve uygun fiyatlı birkaç model buldum fakat isimlerini şahsen ben çok duymadım(Dell Constellation'dan bahsediyorum).Alışılmışın dışına çıkmayıp wd,seagate veya toshiba mı almalıyım yoksa dell marka bir HDD mi almalıyım?
eğer illa hdd alacaksan 7200rpm wd veya seagate. fakat ssd laptapun hızını 10 katına çıkarır

İnternet'te biraz gezindim ve uygun fiyatlı birkaç model buldum fakat isimlerini şahsen ben çok duymadım(Dell Constellation'dan bahsediyorum).Alışılmışın dışına çıkmayıp wd,seagate veya toshiba mı almalıyım yoksa dell marka bir HDD mi almalıyım?
2020 yılındayız artık hdd yerine ssd almak daha mantıklı bence birazcık daha üstüne para koyun utandırmaz WD marka ya da kingston marka ssd alabilirsiniz gayet iyiler

seagate 2.5 hdd

2020 yılındayız artık HDD yerine ssd almak daha mantıklı bence birazcık daha üstüne para koyun utandırmaz WD marka ya da kingston marka ssd alabilirsiniz gayet iyiler
Zaten bende masaüstü pc var fakat acil işim olduğunda dışarıda da laptop lazım olabiliyor sürekli kullanmadığım için ssd düşünmüyorum.

Geri