Laptop için mousepad önerisi

Yunus

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
4,059
Vxe r1 se+ mouse kullanıyorum macbook air m4 cihazım var. Mousepadim 3 yıllık kullanırken takılıyormuş gibi hissettiriyor mousepad olarak ne önerirsiniz. Dışarıda kullanacağım için taşınabilir ve tasarımı güzel bişiler bakıyorum. (Laptop 30cm x 20cm o yüzden çok büyük mousepadler önermeyin) Fiyat farketmez

Vxe r1 se+ mouse kullanıyorum macbook air m4 cihazım var. Mousepadim 3 yıllık kullanırken takılıyormuş gibi hissettiriyor mousepad olarak ne önerirsiniz. Dışarıda kullanacağım için taşınabilir ve tasarımı güzel bişiler bakıyorum. (Laptop 30cm x 20cm o yüzden çok büyük mousepadler önermeyin) Fiyat farketmez
hoşuna gideni yapıştır. çok güzeller 90x40 olandan 2 tane var bi tane de yeni 50x50 olandan aldım daha gelmedi çok memnunum

1.5k fazla geldi eve çıktığım zaman alıp kullanabilirim belki (90x40 modelleri)

şunlara ne dersiniz hocam nasıldır

bir de 50x50 laptop a göre çok büyük kaçar gibi geliyor

1.5k fazla geldi eve çıktığım zaman alıp kullanabilirim belki (90x40 modelleri)

şunlara ne dersiniz hocam nasıldır

bir de 50x50 laptop a göre çok büyük kaçar gibi geliyor
bunlar tipi iyi kalitesi giriş-orta oluyo genelde. benim attığım gerçekten çok kaliteli ondan öneriyorum ve ondan 3. yü aldım zaten

bunlar tipi iyi kalitesi giriş-orta oluyo genelde. benim attığım gerçekten çok kaliteli ondan öneriyorum ve ondan 3. yü aldım zaten
Tamamdır hocam ileride eve çıkarsam masaüstü toplama ihtimalim var o zaman düşünürüm o modelleri şu an çok da kaliteli bir şey lazım değil. Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son bir sorum var
Şu nasıldır 25cm e 21cm olması benim için büyük avantaj

Son düzenleme:
Tamamdır hocam ileride eve çıkarsam masaüstü toplama ihtimalim var o zaman düşünürüm o modelleri şu an çok da kaliteli bir şey lazım değil. Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son bir sorum var
Şu nasıldır 25cm e 21cm olması benim için büyük avantaj
bunlara para verilmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,089
Üyeler
190,690
Son üye