Neler Yeni

Yardım Laptop için öneri yapar mısınız?

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,714
İsim
Yavuz

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih
Bu ürün HP Store'da 13.799TL. Oradan alınıp 8gb ram (500TL)+ Kaliteli bir 256 GB SSD (500TL) 15k' ya kapatılır. Gayet güzel ve aralarında en uzun pil ömrünü verecek cihaz. Ekleme yapabilirim denseydi ben de bunu önerecektim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acer Aspire 7 A715-43G Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD, Ryzen 5 5625U İşlemci, 8GB RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia RTX 3050 Harici 4GB Ekran Kartı, Free DOS, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B0B8NM1KX6?ref_=cm_sw_r_apann_dp_B565NPAX47GBJHRNTQNF
Alabileceğin en iyi laptop budur hem iş hem oyun
Hocam donanım olarak öyle de kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi? Acer'den pek memnun kalınmadı benim çevremde. Gerçi Amazon garantisi her türlü iade alır ancak fiyatlar da hiç stabil değil riskli gibi. Siz sanırım kullanıyorsunuz yorumunuz nedir?

Furkanozr

80+ Silver
Bu ürün HP Store'da 13.799TL. Oradan alınıp 8gb ram (500TL)+ Kaliteli bir 256 GB SSD (500TL) 15k' ya kapatılır. Gayet güzel ve aralarında en uzun pil ömrünü verecek cihaz. Ekleme yapabilirim denseydi ben de bunu önerecektim.

Hocam donanım olarak öyle de kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi? Acer'den pek memnun kalınmadı benim çevremde. Gerçi Amazon garantisi her türlü iade alır ancak fiyatlar da hiç stabil değil riskli gibi. Siz sanırım kullanıyorsunuz yorumunuz nedir?
Pil ömrü dışında fiyatına göre iyi cihaz hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,714
İsim
Yavuz

Linkini at hocam ben göremedim.

• Beğen

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,714
İsim
Yavuz
İndirim diye paylassaniz iyi olur gerçekten fiyatı iyi.

• Beğen

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih
İndirim diye paylassaniz iyi olur gerçekten fiyatı iyi.
Paylaşırsam yok ssd 256 gb alınmaz. Yok 8 gb rame para mı verilir diyen bir sürü insan olacak o yüzden öneri isteyenlere atarım gerisine bir şey yapmam şu an hocam. Siz paylaşabilirsiniz isterseniz gocunmam ben.

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Bir piyasa incelemesi yapıp döneyim.

Hocam bilgisayarı aldıktan sonra parça takabilecek kadar bilginiz var mı? Veya yapabilirim diyor musunuz? @ZlpFilee
Maalesef hocam. Laptoptan pek anlamıyorum, içi açıldığı zaman da garantisi gider diye düşünüyorum.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih
Maalesef hocam. Laptoptan pek anlamıyorum, içi açıldığı zaman da garantisi gider diye düşünüyorum.
Yok garantisi gitmiyor. Hocam ben HP olanı yukarıda anlattığım şekilde tavsiye ederim. Acer tavsiye edemiyorum gördüğüm olumsuz deneyimlerden dolayı maalesef. Kullanan arkadaşlara iyice bir sorup o cihazı da alabilirsiniz ancak dediğim gibi ben önermiyorum.

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Yok garantisi gitmiyor. Hocam ben HP olanı yukarıda anlattığım şekilde tavsiye ederim. Acer tavsiye edemiyorum gördüğüm olumsuz deneyimlerden dolayı maalesef. Kullanan arkadaşlara iyice bir sorup o cihazı da alabilirsiniz ancak dediğim gibi ben önermiyorum.
Ram ve SSD olarak ne önerirsiniz o zaman?
Ya Acer ya da HP olacak galiba.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih
Ram ve SSD olarak ne önerirsiniz o zaman?
Ya Acer ya da HP olacak galiba.
Onlar için konu açmanızı tavsiye ediyorum. Bu arada Acer'de kasayı açarsanız garanti gidiyor. Servise taktırmanız gerek.

Top Bottom