Öneri Laptop İçin Soğutucu Önerisi

EnesMD

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
800
Merhabalar 500-1000 TL arası laptop soğutucusu arıyorum. Laptopum 15.6 ama seneye 17.3 e geçebilirim. 15.6 laptopa 17.3 soğutucu alsam sorun olur mu? Teşekkürler

Bir işe yaramıyor laptop soğutucu onun yerine bakımları yaptırıp yerden yüksekliği 1 cm üste tutsan yeterli olur

Bir işe yaramıyor laptop soğutucu onun yerine bakımları yaptırıp yerden yüksekliği 1 cm üste tutsan yeterli olur
Az da olsa etkisi olduğunu düşünüyorum. Ufak da olsa aşağıdan hava almasını da kolaylaştırıyor. Malum monster olunca laptop şart bence soğutucu

Bunların bir çeşidi var asıl en faydalı onlar oluyor. Böyle altta birtane fanı var birde kenarlarda izolasyonu oluyor. Cihazı üstüne oturttuğunde alttaki fanı direkt basınçlı veriyor ve çok ciddi sıcaklık düşüşleri oluyor. O türler baya işe yarıyor ama biraz pahallıdır.

Bunların bir çeşidi var asıl en faydalı onlar oluyor. Böyle altta birtane fanı var birde kenarlarda izolasyonu oluyor. Cihazı üstüne oturttuğunde alttaki fanı direkt basınçlı veriyor ve çok ciddi sıcaklık düşüşleri oluyor. O türler baya işe yarıyor ama biraz pahallıdır.
O türe örnek bir model atabilir misin? Klim markasını çok duydum ben de

Ben bu videoda gördüm. Buradaki modeli pahallı ama bunun türünde olanları var daha uygun fiyatlılar. https://www.amazon.com.tr/Yeti-2200RPM-Display-Notebook-Soğutucu/dp/B0DFX69S7F amazonda şöyle benzerini bulabildim aynısı değil ama gene de performansı yorumlara göre iyi görünüyor.
Attığın modeli inceleyeceğim. Önerin için teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka model önerisi olan var mı?

Ben bu videoda gördüm. Buradaki modeli pahallı ama bunun türünde olanları var daha uygun fiyatlılar. https://www.amazon.com.tr/Yeti-2200RPM-Display-Notebook-Soğutucu/dp/B0DFX69S7F amazonda şöyle benzerini bulabildim aynısı değil ama gene de performansı yorumlara göre iyi görünüyor.
Dediğin modeli aldım bugün geldi. Gerçekten iyi soğutuyor gibi duruyor. Oyunlardaki düşük fps ve yediğim droplar baya bir azaldı. Uzun vadede ne olur bilemem ama şu anlık parasını hak ediyor gibi. Sesi fazla ve büyük olduğundan taşıması zor. Onun dışında bir sıkıntısı yok.
Teşekkürler OrcunFix

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,745
Üyeler
184,493
Son üye
desanym
Geri