Neler Yeni

Laptop ısınma sorunu

Riduigu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir
Bilgisayarımın alt kapağı açık ve altında Frisby FNC-5230st model bir laptop soğutucusu bulunuyor. İlk başlarda düzgün soğuma yapmazken 1 ay sonra daha çok ısınmaya başladı. Bilgisayarı kullanmama rağmen bilgisayar 90 derecelere çıktığını görüyorum. Bilgisayarımın modeli Exper ultranote Q5v-531. Termal macun değiştirirsem sanırsam düzeleceğini düşünüyorum ama max 15-20tl verebilirim kargo dahil.

Özellikler:
İşletim sistemi: Windows 10 Pro 2004.
İşlemci: Intel i5-3230M CPU @ 2.60GHz 2.60GHz
RAM: 4,00 GB (8 GB'tan çözülememiş RAM sorunu nedeniyle düşürüldü.)
HDD: 1TB WD elements USB 3.0

rtx 3090

80+ Silver
Bilgisayarımın alt kapağı açık ve altında Frisby FNC-5230st model bir laptop soğutucusu bulunuyor. İlk başlarda düzgün soğuma yapmazken 1 ay sonra daha çok ısınmaya başladı. Bilgisayarı kullanmama rağmen bilgisayar 90 derecelere çıktığını görüyorum. Bilgisayarımın modeli Exper ultranote Q5v-531. Termal macun değiştirirsem sanırsam düzeleceğini düşünüyorum ama max 15-20tl verebilirim kargo dahil.

Özellikler:
İşletim sistemi: Windows 10 Pro 2004.
İşlemci: Intel i5-3230M CPU @ 2.60GHz 2.60GHz
RAM: 4,00 GB (8 GB'tan çözülememiş RAM sorunu nedeniyle düşürüldü.)
HDD: 1TB WD elements USB 3.0
Termal macun yenilesene

Riduigu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptoplarda ısınma sorunu fazla oluyor, dediğiniz gibi termal macun yenilerseniz performans arttırırsınız ama koyduğunuz fiyata kaliteli macun bulmak çok zor :/
Ucuz bir fiyata alsam performans farkı olur mu? Yinede kurumuştan daha iyi etki gösterir. Bir uygulama kullanıyorum çalıştırırken ekran kartına 10mhz overclock yapıyor.

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,101
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
Ben termal macundan hiç ısınma düzelmesi görmedim laptop zamanımda. Laptobun sogutucu fanını araştırdım buldum değiştirdim o sıcaklıgı değiştirmişti. ama sen yine de termal macun değiştir. sonucta işlemcin ısınıyor

Riduigu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir
Laptop'un altında soğutucu var. Normalde soğutuyordu artık boş zamanda bile soğutmuyor. Alt kapağın olmaması sıkıntı yaratır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim bir sıkıntım daha var onu yeni konu olarak mı açayım yoksa burada mı anlatayım?

Top Bottom