Laptop işlemci aşırı ısınıyor.

FaruG

80+
Reaksiyon skoru
116
Biliyorum , laptoplar zaten genelde ısınıyor ancak , daha laptopu açalı 5 dakika olmadan msi afterburnera girdim , işlemci 72-75 derecelerdeydi .
Bu çok fazla değil mi ? Sizce neden kaynaklı olabilir ve nasıl çözebilirim ?
(Overclock vs. yapmadım, ve fan dönüyor.)

Biliyorum , laptoplar zaten genelde ısınıyor ancak , daha laptopu açalı 5 dakika olmadan msi afterburnera girdim , işlemci 72-75 derecelerdeydi .
Termal macun dan dolayı olabilir

Laptopun kaç senelik ve en son termal macunu ne zaman değiştin söyleyebilir misin?
Laptop model . aspire v3 i5 . 2. el almıştım o yüzden termal macun değiştimi bilmiyorum.

işlemci 72-75 derece laptop için çok fazla değil benim 90 derece işlmeci gpu 60 derece oluyor

yük altında kaç derece olduğu önemli. 70 ler çok yüksek değer değil. Eğer boşta bi şeylere girmeden 70 e ulaşıyosa sorun evet.

yük altında kaç derece olduğu önemli. 70 ler çok yüksek değer değil. Eğer boşta bi şeylere girmeden 70 e ulaşıyosa sorun evet.
Hocam yük altın 90-95 oluyor sonra laptop kendini kapatıyor otomatik .
Evet sadece msi afterburner açtım 72 idi .

Hocam yük altın 90-95 oluyor sonra laptop kendini kapatıyor otomatik .
Evet sadece msi afterburner açtım 72 idi .
termal macun tazele, kullanırken laptobun hava aldıgından emin ol. Eğer mümkünse içindeki fan eskidiyse yenisini al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,139
Üyeler
192,196
Son üye
kadiogluu
Geri