cidden çok eski ve maddi değeri olmayan bi laptop , ancak elimde bu var ve biraz eğlencesine de yükseltmek istiyorumo laptopu hurdaciya ver daha iyi
720QM olur bildiğim ama harici ekran kartınız olmak zorunda. Çünkü dahili bir ekran kartı yok 1.nesildeki QM'li Intel modellerinde. Sandy Bridge yani 2.nesillerde geldi QM ve XM modellere Intel HD Graphics.cidden çok eski ve maddi değeri olmayan bi laptop , ancak elimde bu var ve biraz eğlencesine de yükseltmek istiyorum
Yani i7 620M gibi bir şey alman gerek az daha güçlü olsun diye ama onu da piyasada kolay bulamazsın bulunca da genelde ucuza vermezler. O yüzden o işlere pek girme derim.laptobum l655 içinde i3 370m işlemci var , PGA988A soket tipi . nerden bulabilirim daha yüksek performanslı bi işlemci ?? , elinde olan varsa PGA988A sokete uygun , satın alabilirim
Olsa bile sorun çıkma ihtimali yüksek, anakartın laptop ekranı bağlantıları genelde dahili grafikten yapılıyor çünkü. Bu arasa her şey aynı olsa sadece model yükselse (620m gibi) yine de BIOS dan dolayı sorun çıkabiliyor.720QM olur bildiğim ama harici ekran kartınız olmak zorunda. Çünkü dahili bir ekran kartı yok 1.nesildeki QM'li Intel modellerinde. Sandy Bridge yani 2.nesillerde geldi QM ve XM modellere Intel HD Graphics.
içinde harici radeon 5000 serisi ekran kartı var720QM olur bildiğim ama harici ekran kartınız olmak zorunda. Çünkü dahili bir ekran kartı yok 1.nesildeki QM'li Intel modellerinde. Sandy Bridge yani 2.nesillerde geldi QM ve XM modellere Intel HD Graphics.
İ7 620m uyar sanırım bilgisayarcıları gez onların elinde vardır illa özellikle eskiden kalma teknik servisler bulursan bedavaya veya 100 liraya felan verirler sanalaptobum l655 içinde i3 370m işlemci var , PGA988A soket tipi . nerden bulabilirim daha yüksek performanslı bi işlemci ?? , elinde olan varsa PGA988A sokete uygun , satın alabilirim
o zaman 720QM de olur fakat riske girmek istemiyorsanız 620M'e bakabilirsiniz.içinde harici radeon 5000 serisi ekran kartı var
720qm in benchmark skoru 1600 soket tipi PGA988A olarak gözüküyor , 620 m in benchmark skoru 1900 ama soket tipi BGA1288 olarak gözüküyor , benim işlemcim olan 370 m de baktığım benchmark sitesinde PGA988A olarak gözüküyor 620 m le uyumlumudur soket ?o zaman 720QM de olur fakat riske girmek istemiyorsanız 620M'e bakabilirsiniz.
620 m BGA1288 soket gözüküyor , PGA988A soket gözüküyor benim işlemcim 370 m , uyumluluğu nedir ?İ7 620m uyar sanırım bilgisayarcıları gez onların elinde vardır illa özellikle eskiden kalma teknik servisler bulursan bedavaya veya 100 liraya felan verirler sana
Nasıl bga 1288 gözüküyor soket tipi seninkiyle aynı720qm in benchmark skoru 1600 soket tipi PGA988A olarak gözüküyor , 620 m in benchmark skoru 1900 ama soket tipi BGA1288 olarak gözüküyor , benim işlemcim olan 370 m de baktığım benchmark sitesinde PGA988A olarak gözüküyor 620 m le uyumlumudur soket ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
620 m BGA1288 soket gözüküyor , PGA988A soket gözüküyor benim işlemcim 370 m , uyumluluğu nedir ?
bu siteden bakıyorum genelde ama başka bi 620 m mi acaba dediğiniz ?Nasıl bga 1288 gözüküyor soket tipi seninkiyle aynı
Sizinki sanırım sadece pga 888720qm in benchmark skoru 1600 soket tipi PGA988A olarak gözüküyor , 620 m in benchmark skoru 1900 ama soket tipi BGA1288 olarak gözüküyor , benim işlemcim olan 370 m de baktığım benchmark sitesinde PGA988A olarak gözüküyor 620 m le uyumlumudur soket ?
620 m BGA1288 soket gözüküyor , PGA988A soket gözüküyor benim işlemcim 370 m , uyumluluğu nedir ?
Hocam baktığınız yer yanlış bilgi veriyor haberiniz olsun. Dediğim işlemci rpga soket koduyla üretilmiş yani pga orda bga yazıyorbu siteden bakıyorum genelde ama başka bi 620 m mi acaba dediğiniz ?
Yada 2 si de aynı soket bilmiyorumSizinki sanırım sadece pga 888
Hocam baktığınız yer yanlış bilgi veriyor haberiniz olsun. Dediğim işlemci rpga soket koduyla üretilmiş yani pga orda bga yazıyor
eyw hocam , valla deneme yanılma ile bulmak lazım uyumlu işlemciyi heralde ama , herhangi bir bios güncellemesi vs. bişey yapmdan sadece işlemciyi sokete tak çalıştır mantığıyla değiştirebilirsem 620 m ya da 720 qm elime geçerse deneyeceğimSizinki sanırım sadece pga 888
Hocam baktığınız yer yanlış bilgi veriyor haberiniz olsun. Dediğim işlemci rpga soket koduyla üretilmiş yani pga orda bga yazıyor
Yada 2 si de aynı soket bilmiyorumbi araştırmak laızm