snowfoxstache
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,035
iyi bir test önerir misiniz ve stres testinde neye dikkat etmem gerkiyor?
Intel Extreme Tunning Utility yazılımında stress testi var oradan yapabilirsiniz.iyi bir test önerir misiniz ve stres testinde neye dikkat etmem gerkiyor?
peki stres testi yaparken neye dikkat etmem gerekiyor_Intel Extreme Tunning Utility yazılımında stress testi var oradan yapabilirsiniz.
Bir şeye dikkat etmen gerekmiyor.peki stres testi yaparken neye dikkat etmem gerekiyor_
daha önce hiç yapmadım yapmamı önerdikleri için yapıyorum ne yapmalıyım test yapılırken yani?
Ben de yapmadımpeki stres testi yaparken neye dikkat etmem gerekiyor_
daha önce hiç yapmadım yapmamı önerdikleri için yapıyorum ne yapmalıyım test yapılırken yani?
Ne alaka?Laptop da stress test i yapmak zarar vermez mi ?
Ne kadar ısındığını görmek için mesela?Leptop Lara stress testine sokmak neden dir actıgın prime yazılımı ile aldıgın bench skorları ile eline geçer veya neden yapmak istersin hocam aydınlatırmısın bizide ?
Overclock sonrası verdiğin voltajın işlemciye zarar verip veremiyeceğini anlamak için yapabilirsin mesela.Leptop Lara stress testine sokmak neden dir actıgın prime yazılımı ile aldıgın bench skorları ile eline geçer veya neden yapmak istersin hocam aydınlatırmısın bizide ?