Laptop İşlemcisini Değiştirdim Görüntü yok

Ardaozclk

80+
Reaksiyon skoru
4
Selam ben laptopu dağıttım işelmciyi değiştirdim sonra tekrar topladım Güç tuşuna bastım fan çalışıyor ama ekran yok 5 6 sn sonrada tık diye kapanıyor acaba sorun ne yardımcı olurmusunuz

Laptoplarda sırf soket uyuyor diye işlemci değişimi olmaz dostum. Her anakartın besleyebileceği belirli işlemciler var.

• Beğen
Reaksiyonlar: emmi
Tek tek parçaları kontrol edin, laptoba biraz fazla işlem uygulamışşınız normaldir böyle durumlar.

Selam ben laptopu dağıttım işelmciyi değiştirdim sonra tekrar topladım Güç tuşuna bastım fan çalışıyor ama ekran yok 5 6 sn sonrada tık diye kapanıyor acaba sorun ne yardımcı olurmusunuz
Merhaba , İşlemcin Arızalı Olabilri veya Düzgün Takılmamış Olabilir.
Hatta İşlemci Pinlerini Yamultmuş Olabilirsin.
Tekrar Kontrol Et Bence.

laptopda işlemci ve ekran kartı değişimi saçmalık bence gerek yok yani işlemci güç yetmiyor veya birşeyi tam yerine tam oturmadı

Laptoplarda sırf soket uyuyor diye işlemci değişimi olmaz dostum. Her anakartın besleyebileceği belirli işlemciler var.
Tamam ozmaan geri takıyorum işlemciyi ama abi görüntü yok ondan kaynaklı ise söküp eskisini takıcam teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba , İşlemcin Arızalı Olabilri veya Düzgün Takılmamış Olabilir.
Hatta İşlemci Pinlerini Yamultmuş Olabilirsin.
Tekrar Kontrol Et Bence.
Yamultma ihtimali çok düşük bence çünkü anakartın üstünde koruyucu kılıf gibi bir şey var

Son düzenleme:
işlemcin ekran kartına sahip çıkamıyor olabilir. işlemcini ve ekran kartını söyleyebilirsin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,131
Üyeler
192,190
Son üye
yunus05
Geri