Selam, elimde eski bir laptop var ssd takmak istiyorum lakin arka kapağı açamıyorum bunun için ne gerekli?
Alıntıyı görüntüle
Arabada t cıvata var ona benziyor Bosch 42 parça vidalama seti vardı belki onda vardır araştır bakSelam, elimde eski bir laptop var ssd takmak istiyorum lakin arka kapağı açamıyorum bunun için ne gerekli?
Alıntıyı görüntüle
Büyük olmaz mı bu hocamBaşka bişey ile açma körelirse birdaha açamassınYükleniyor...
www.akakce.com
31 parça tornavida seti bakıyorum şuan, başka konularda falan gördüm önermişler belki uyumlusu vardırArabada t cıvata var ona benziyor Bosch 42 parça vidalama seti vardı belki onda vardır araştır bak
İş görür gibi duruyor hocam da 1000 tl veremem teşekkür ederimArabada t cıvata var ona benziyor Bosch 42 parça vidalama seti vardı belki onda vardır araştır bak
Daha küçükleri de vardır elbet tornavidanın ismi torx böyle aratıp daha küçüğünü ya da çevrendeki nalburlara da bakıp bulabilirsinBüyük olmaz mı bu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
31 parça tornavida seti bakıyorum şuan, başka konularda falan gördüm önermişler belki uyumlusu vardır
700 hocamBüyük olmaz mı bu hocam
31 parça tornavida seti bakıyorum şuan, başka konularda falan gördüm önermişler belki uyumlusu vardır
İş görür gibi duruyor hocam da 1000 tl veremem teşekkür ederim
Arattım hocam torx6 lazımmış, normalde 31 parça tornavida seti alacaktım da dandik yorumları gördüm. Amazonda bir hassas tornavida seti var onu alırım gibi, teşekkür ederimDaha küçükleri de vardır elbet tornavidanın ismi torx böyle aratıp daha küçüğünü ya da çevrendeki nalburlara da bakıp bulabilirsin