Yardım Laptop kapağı için tornavida

Ascl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
438
Selam, elimde eski bir laptop var ssd takmak istiyorum lakin arka kapağı açamıyorum bunun için ne gerekli?
1758477418874.webp

Başka bişey ile açma körelirse birdaha açamassın
Büyük olmaz mı bu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arabada t cıvata var ona benziyor Bosch 42 parça vidalama seti vardı belki onda vardır araştır bak
31 parça tornavida seti bakıyorum şuan, başka konularda falan gördüm önermişler belki uyumlusu vardır

Arabada t cıvata var ona benziyor Bosch 42 parça vidalama seti vardı belki onda vardır araştır bak
İş görür gibi duruyor hocam da 1000 tl veremem teşekkür ederim

Büyük olmaz mı bu hocam

31 parça tornavida seti bakıyorum şuan, başka konularda falan gördüm önermişler belki uyumlusu vardır
Daha küçükleri de vardır elbet tornavidanın ismi torx böyle aratıp daha küçüğünü ya da çevrendeki nalburlara da bakıp bulabilirsin

Büyük olmaz mı bu hocam

İş görür gibi duruyor hocam da 1000 tl veremem teşekkür ederim
700 hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Daha küçükleri de vardır elbet tornavidanın ismi torx böyle aratıp daha küçüğünü ya da çevrendeki nalburlara da bakıp bulabilirsin
Arattım hocam torx6 lazımmış, normalde 31 parça tornavida seti alacaktım da dandik yorumları gördüm. Amazonda bir hassas tornavida seti var onu alırım gibi, teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,715
Üyeler
183,882
Son üye
Marchy
Geri