Laptop M2 SSD Önerisi

Wierotten

80+
Reaksiyon skoru
25
Bütçe
2000
Excalibur G870 laptopum var. Depolaması 500 GB olduğu için artık çok yetersiz kalmaya başladı. 1 TB takviye yapmayı düşünüyorum. Laptopta şuan takılı olan SSD Crucial'ın CT500P3PSSD8 modeli. Daha fiyat performans olması adına GEN3 veya gerçekten uygun fiyatsa GEN2 arabirimli ssd'lerde olur. Özellikle 2000 TL veya altına önerebileceğiniz varsa süper olur. Tüm önerilerinizi bekliyorum ve önerirken nedenini belirtirseniz (en azından belirgin bir farkını) çok mutlu olurum.

bu fiyata 1TB m2 yok ki benim bildiğim 199₺ yukarı çıkarsan da kioxia önerebilirim kardom

bu fiyata 1TB m2 yok ki benim bildiğim 199₺ yukarı çıkarsan da kioxia önerebilirim kardom
pek anlamam ama attigim ssd daha iyi degil mi acaba?
En fazla 2500'e kadar çıkabilirim sanırım. Önereceğiniz modeli atabilirsiniz

pek anlamam ama attigim ssd daha iyi degil mi acaba?

evet daha iyi fakat 2k yazdığı için bunu önerdim bana kalsa 3 liraya çıkıp peşin fiyatına taksitle alması daha mantıklı
En fazla 2500'e kadar çıkabilirim sanırım. Önereceğiniz modeli atabilirsiniz
gammix s70 blade

NV3 almayın, farklı farklı varyantları var, daha kötü olanlar gelebilir, riske değmez. S70 Blade de almayın, birçok kullanıcıda (anlık) bozulma sorunu yaşatıyor.

Dosyalama işlemleri çok oluyorsa bu modele bakılabilir. DRAM'i olması artı, daha stabil olmasını sağlar.

Daha iyi ısılarda çalışır. DRAM'i yoktur, iç yapısı daha kalitelidir. Depolama için iyidir.

Geri