Selahattin33
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Notebook marka ve model yazarsanız bakayım hocam.İçini açtığım da görünen bu şekilde PCI express nvme M2 dediğiniz tek çentikli olan mi, çünkü içinden çıkan SSD de 2 çentik var ama M2 yuvası tek çentikli bu kafamı karıştırdı
Asus rog strix g 531 gtNotebook marka ve model yazarsanız bakayım hocam.
Yardımcı olursanız sevinirimAsus rog strix g 531 gt
PCIe Gen 3 x4 NVMe M.2 SSD desteği var hocam. Yani tek çentikli modellerede bakabilirsiniz.Asus rog strix g 531 gt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yardımcı olursanız sevinirim
Gen4 takarsanızda gen3 hızında çalışacak fazladan masraf yapmış olursunuz. Ram konusunda ise işlemciniz max DDR4 2666MHz destekliyor. Aynı özelliklerde 8GB ram eklemeniz mantıklı olur.Peki teşekkürler ederim gen 4 taksam sorun olur mu
Ram konusunda düşünceniz nedir acaba mevcut 8 GB 2666 MHz lik bir ram var aynı özelliklerde 8 GB bir ram eklemek mi mantıklı yoksa 16 GB daha yüksek bir MHz olan ram almak mı yani 4800 MHz bir ram gibi
Yardımlarınız için teşekkür ederim piyasada gen 3 le gen 4 arasında fiyat farkı yok ve gen 3 satışı yok gibi bulamadım fazlaGen4 takarsanızda gen3 hızında çalışacak fazladan masraf yapmış olursunuz. Ram konusunda ise işlemciniz max DDR4 2666MHz destekliyor. Aynı özelliklerde 8GB ram eklemeniz mantıklı olur.
Alıntıyı görüntüle
Gen4 takarsanızda gen3 hızında çalışacak fazladan masraf yapmış olursunuz. Ram konusunda ise işlemciniz max DDR4 2666MHz destekliyor. Aynı özelliklerde 8GB ram eklemeniz mantıklı olur.
Alıntıyı görüntüle
Benim attığım sizdeki ramin aynısı hocam karar sizin tabi ki. Ssd fiyatlarınıda takip etmiyorum bir süredir dediğiniz gibiyse gen4 almak daha mantıklı. İleride sistem değişirse yine kullanılabilir.Yardımlarınız için teşekkür ederim piyasada gen 3 le gen 4 arasında fiyat farkı yok ve gen 3 satışı yok gibi bulamadım fazla
Crucial Basics NTB CB8GS2666 8 GB DDR4 2666 MHz CL19 Ram Fiyatları ve Özellikleri
Crucial Basics NTB CB8GS2666 8 GB DDR4 2666 MHz CL19 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Ram olarak bunu düşünmustum ama
SSD değiştirdikten sonra biostan güncelleme yapmak gerekir mi yoksa direk Windows kurulur muGen4 takarsanızda gen3 hızında çalışacak fazladan masraf yapmış olursunuz. Ram konusunda ise işlemciniz max DDR4 2666MHz destekliyor. Aynı özelliklerde 8GB ram eklemeniz mantıklı olur.
Alıntıyı görüntüle
Benim attığım sizdeki ramin aynısı hocam karar sizin tabi ki. Ssd fiyatlarınıda takip etmiyorum bir süredir dediğiniz gibiyse gen4 almak daha mantıklı. İleride sistem değişirse yine kullanılabilir.
ileride sistem toplarsam kullanmak amaçlı mantıklı geldi
Biostan bir şey yapmanıza gerek yok hocam. Direk windows kurabilirsiniz. Tabi ileride başka bir sistemdede kullanılabilir SSD.SSD değiştirdikten sonra biostan güncelleme yapmak gerekir mi yoksa direk Windows kurulur mu
Vakit ayırıp yardımcı olup cevap yazdığınız için çok teşekkür ediyorum. Aklımda ki sorulara cvp buldum iyi akşamlar diliyorum.Biostan bir şey yapmanıza gerek yok hocam. Direk windows kurabilirsiniz.