Bossurtucu2
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
Merhaba laptopuma 2 tb m2 ssd almak istiyorum ama destekleyip desteklemediğini nerden güvenli bir şekilde öğrenebilirim?
Destekliyordur yüksek ihtimalle. Modeli nedir?Merhaba laptopuma 2 tb m2 ssd almak istiyorum ama destekleyip desteklemediğini nerden güvenli bir şekilde öğrenebilirim?
Benimki desteklemiyor hp victus 16-e1005nt 68s21ea en fazla 1 tb mış ve başka yuvasıda yok bu çok sinir bozucu 1 tb kime yeticek bu devirdeDestekliyordur yüksek ihtimalle. Modeli nedir?
Hayır, destekleniyor tabii ki de. Ek olarak alder lake ve ryzen 5000, 6000'li victus 16 larda 2 tane m2 nvme portu vardı. Ryzen 7000 ve raptor lake olanlarda da olması gerekir.Benimki desteklemiyor hp victus 16-e1005nt 68s21ea en fazla 1 tb mış ve başka yuvasıda yok bu çok sinir bozucu 1 tb kime yeticek bu devirde
Hocam benim bildiğim 2. Port aktif değil yeri var ama dişi yuva yokHayır, destekleniyor tabii ki de. Ek olarak alder lake ve ryzen 5000, 6000'li victus 16 larda 2 tane m2 nvme portu vardı. Ryzen 7000 ve raptor lake olanlarda da olması gerekir.
Destekliyordur yüksek ihtimalle. Modeli nedir?
O victus 15'lerde öyle. 16'larda normal var. Hâla da öyledir diye düşünüyorum.Hocam benim bildiğim 2. Port aktif değil yeri var ama dişi yuva yok
Bir bakayım hocam eywallah sağolunO victus 15'lerde öyle. 16'larda normal var. Hâla da öyledir diye düşünüyorum.
öğrenebildinmi?Destekliyordur yüksek ihtimalle. Modeli nedir?
Yanlış kişiyi alıntıladınız sanırsam.öğrenebildinmi?