Lyndray
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 620
Mining de ekran kartı yaklaşık 73 derecede çalışıyor. 60 derecelere düşürmek için soğutucu önerir misiniz? Bunu çok onermisler sizce nasıl?
Hocam ne alakası var. Sıfır laptopta da miningde bu değerler olur. Adam soğutucu diyor silgi koyun diyorsun.Soğutucu yerine termal macun alıp temizlik ve macun yenilemesi yapmanız daha mantıklı olur bence. Ayrıca laptopun altına 2 tane silgi koyarak daha çok hava almasını sağlarsanız daha serin çalışır. En azından ben bunları yaptığımda 8 derece kadar fark etti
Şahsi düşüncemi söyledim hocam. Ayrıca sadece soğutucu termal macundan daha az etki eder. Termal macun değiştirilmediyse uzun zamandır yenilemek 8-9 derece bile fark eder. En kaliteli soğutucu etse etse 5-6 derece fark eder. Silgiyi de koyduğu zaman toplam 10-11 derece kadar fark eder ki en kötü senaryoda 65 derece eder diyelim. Laptop için çok güzel bir değer. Amacım en ucuz ve en etkili şekilde sorunu çözmek ve arkadaşa yardımcı olmak, bilip bilmeden yorum yapmayalımHocam ne alakası var. Sıfır laptopta da miningde bu değerler olur. Adam soğutucu diyor silgi koyun diyorsun.
Sıfır laptopta miningler bu değerde olmaz ayrıca. Fırın denilen clevo kasa monster laptopum sıfır iken 63 derecede kazım işlemi yapıyorduHocam ne alakası var. Sıfır laptopta da miningde bu değerler olur. Adam soğutucu diyor silgi koyun diyorsun.
7 taneKaç tane laptopla mining yaptında genel konuşuyorsun. Çoğu laptop bu arkadaşın değerlerinde ki çokta normal zaten. Soğutucu dediğin olay kafadan 10 derece etki ediyor. Daha fazlada edebilir.
Bana bunu videolu bir şekilde kanıtla, forumu bırakıyorumSoğutucu dediğin olay kafadan 10 derece etki ediyor. Daha fazlada edebilir.