Yamaha MT-09
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 219
laptopumda gsync ve freesync yok bundan dolayı monitöre bağladım fakat oyunlarda gene gsync yok olarak gözüküyor. ama monitörde her iki özellikte var neden?
Kablo desteklemiyor olabilir.laptopumda gsync ve freesync yok bundan dolayı monitöre bağladım fakat oyunlarda gene gsync yok olarak gözüküyor. ama monitörde her iki özellikte var neden?
Kablo Typc to displayport 270hz ve 8k destekleyen kablo gsyncmi desteklmicekKablo desteklemiyor olabilir.
Laptopda hangi ekran kartları var, yaptığın bağlantıyla monitöre hangi karttan görüntü gidiyor?laptopumda gsync ve freesync yok bundan dolayı monitöre bağladım fakat oyunlarda gene gsync yok olarak gözüküyor. ama monitörde her iki özellikte var neden?
Laptop marka model nedirKablo Typc to displayport 270hz ve 8k destekleyen kablo gsyncmi desteklmicek![]()
Gamegaraj slayer r9t 5060Laptop marka model nedir
Laptopda hangi ekran kartları var, yaptığın bağlantıyla monitöre hangi karttan görüntü gidiyor?
Mini do veya thunderbolt aynı işi görürG-sync sadece DisplayPort destekliyor diye biliyorum. Bende aynı sıkıntıyı yaşamıştım dönüştürücü ile değilde normal DP ile denemek lzm ama yüksek ihtimalle sizin laptopta DP girişi yok.
Monitör arayüzünden G-Sync aktif edildi mi? Ayarlarda off ise sistem monitör desteklemiyor gibi algılar çünkü. Orası açıksa büyük ihtimalle DP kullanılmadığı içindir.Gamegaraj slayer r9t 5060