Yardım LAPTOP MONİTÖRDE BİLE GSYNC YOK

Yamaha MT-09

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
219
laptopumda gsync ve freesync yok bundan dolayı monitöre bağladım fakat oyunlarda gene gsync yok olarak gözüküyor. ama monitörde her iki özellikte var neden?

laptopumda gsync ve freesync yok bundan dolayı monitöre bağladım fakat oyunlarda gene gsync yok olarak gözüküyor. ama monitörde her iki özellikte var neden?
Laptopda hangi ekran kartları var, yaptığın bağlantıyla monitöre hangi karttan görüntü gidiyor?

G-sync sadece DisplayPort destekliyor diye biliyorum. Bende aynı sıkıntıyı yaşamıştım dönüştürücü ile değilde normal DP ile denemek lzm ama yüksek ihtimalle sizin laptopta DP girişi yok.

G-sync sadece DisplayPort destekliyor diye biliyorum. Bende aynı sıkıntıyı yaşamıştım dönüştürücü ile değilde normal DP ile denemek lzm ama yüksek ihtimalle sizin laptopta DP girişi yok.
Mini do veya thunderbolt aynı işi görür

Mux switch'den sadece nvidia kullanacak şekilde ayarlayın. Bende Nvidia denetim masasındaki g-sync ayarları anca o şekilde aktif oluyor. Advance optimus veya optimus kullanmamanız lazım. Bu hem laptop ekranı hem harici ekranlar için geçerli.

Bir rivayete göre monitörün hdmi 2.1 desteği olması gerekiyor dendi, denemedim onaylamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,609
Üyeler
186,755
Son üye
enayibizmiyiz
Geri