stereohearts
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 16,584
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hz arttırıcam adım adım 300hz yapmaya çalışmıyorumBilgisayarın ekranını söküp götürür de ondan.
Hocam hz arttırıcam adım adım 300hz yapmaya çalışmıyorumBilgisayarın ekranını söküp götürür de ondan.
Sadece önermediğime dair fikrimi belirttim denemek senin kararın.Hocam hz arttırıcam adım adım 300hz yapmaya çalışmıyorum
Bi anda 144hz yapmıycam hocam adım adım deniycem, desteklediği en yüksek hz de kullanmak istiyorum. Bekle beni valorant AAAAAA120 hz den 144 hz desteği vermez laptop kapanır sağlıklı değil bende monitörü 4k 60 Hz den 100hz yapayım dedim monitör kapandı
Bazı monitörlerin 60Hz panellerine fabrikada 75Hz OC yapılıp 75Hz diye satılıyor. Belki sizdeki monitör de öyledir.Benim 75Hz Philips Monitör 78Hz üstü görmedi.
Kapasiteye göre değişiyor olsa gerek. 75Hz'i 90Hz yapan tanıyorum.
Ama laptopta bunu önermem.
Laptopta önermem, biri OC yapacağım diye laptop ekranının panelini bozmuştu. Zaten 120 ile 144 arasındaki farkı görmen imkansıza yakın.Bi anda 144hz yapmıycam hocam adım adım deniycem, desteklediği en yüksek hz de kullanmak istiyorum. Bekle beni valorant AAAAAA
121hz de denedim ekran gelmedi istesem de yapamıyorumBazı monitörlerin 60Hz panellerine fabrikada 75Hz OC yapılıp 75Hz diye satılıyor. Belki sizdeki monitör de öyledir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Laptopta önermem, biri OC yapacağım diye laptop ekranının panelini bozmuştu. Zaten 120 ile 144 arasındaki farkı görmen imkansıza yakın.