Neler Yeni

Laptop mu alim masaüstü mü?

Lynyuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Yıldırım
Bütçe
60000
Agalar ben işimden dolayı şantiyede kalıyorum. 2-3 ayda eve 9 günlük tatile gidebiliyorum. Şimdi kendime Laptop mu alayım, PC mi alayım? Bunun kararını bir türlü veremedim maalesef. Laptop alsam parça değişimi, upgrade etmek falan sıkıntı. Masaüstü alsam da 2-3 ayda bir oynayabileceğim. Masaüstüne daha yatkınım ama bilemiyorum yine bi sormak istedim.

gestroex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes izci
Agalar ben işimden dolayı şantiyede kalıyorum. 2-3 ayda eve 9 günlük tatile gidebiliyorum. Şimdi kendime Laptop mu alayım, PC mi alayım? Bunun kararını bir türlü veremedim maalesef. Laptop alsam parça değişimi, upgrade etmek falan sıkıntı. Masaüstü alsam da 2-3 ayda bir oynayabileceğim. Masaüstüne daha yatkınım ama bilemiyorum yine bi sormak istedim.
2 3 ayda bir oynamak için masaüstü alınmaz laptop daha mantıklı

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
oktay
hocam masaüstü daha iyi olur laptopa göre ama 2 3 ayda bir oynicaksanız anlamı yok o yüzden laptop daha iyi olur

Lynyuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam masaüstü daha iyi olur laptopa göre ama 2 3 ayda bir oynicaksanız anlamı yok o yüzden laptop daha iyi olur
Peki önerdiğin AAA oyunlarda akıcı ve güzel oynatacak bir laptop var mı?

Nezha

80+ Bronze
Şantiyeye götürme imkanı varsa mini kasa da alabilirsiniz çift fan ekran kartı (26cm geçmeyen), kule tipi olmayan bi fan ya da sıvı soğutucu yeter. Diğer parçalar sığıyor zaten. Kasayı yan yatırır üstüne de 23.8-24.5" monitörü koyarsınız çok yer kaplamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,112
Üyeler
162,776
Son üye
Hurley
Top Bottom