Neler Yeni

Laptop mu almalıyım Masaüstü mü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Yıldırım
Merhabalar. Kısa bir şey sormak istedim. Yaklaşık 2 ay sonra bilgisayar almayı düşünüyorum. Fakat masaüstü mü laptop mu alsam bilemedim. Laptopa sıcak bakmıyorum fakat yazın köye gidiyorum. Masaüstü taşınabilir mi? Sedan bir arabamız var. Çok fazla eşya alamaz fakat genelde çoğu yeri boş oluyor. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

DamarReis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eymen Özkan
reis bende şuan aynı durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum nadiren dışarı çıkıyorsan masaüstü al ama odam küçük köye falan götürürüm istediğim yerde oynarım diyosan laptop al

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kerim deveci
Dışarıda bir yerde bilgisayar kullanma ihtiyacınız yoksa kasa alın bir valiz kadar yer kaplar kasa monitörü bilemem

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis dışarı çok çıkarım da bilgisayarlık bir işim yok. Sadece yazın köye gidiyorum. Yani gidiş geliş yılda sadece 2 defa taşımam gerekli. Odam küçük değil. Yani taşınabilecekse masaüstü alacağım. Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dışarıda bir yerde bilgisayar kullanma ihtiyacınız yoksa kasa alın bir valiz kadar yer kaplar kasa monitörü bilemem
Dışarıda bir yerde bilgisayar kullanmayı ihtiyacım yok. Zaten benim de sıkıntım bir tık mönitörde. Arabada nasıl taşınır hiç bilmem, zarar gelmesi çok olası geldi o yüzden size sorayım dedim. Teşekkür ederim.

ardactn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arda çetin
Merhabalar. Kısa bir şey sormak istedim. Yaklaşık 2 ay sonra bilgisayar almayı düşünüyorum. Fakat masaüstü mü laptop mu alsam bilemedim. Laptopa sıcak bakmıyorum fakat yazın köye gidiyorum. Masaüstü taşınabilir mi? Sedan bir arabamız var. Çok fazla eşya alamaz fakat genelde çoğu yeri boş oluyor. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
reis bilgisayar kasası da taşınabiliyor bu arada öyle çok büyük bir dert değil kasa taşımak. elbette laptop kadar rahat olmaz ama ben yazın köye gidiyorum 2-3 ay orada kalıyorum diyorsan bilgisayar kasasını prizden çeker iyice sağlam bir kartona kutular kabloyu klavyeyi içine atar götürürsün. bende xbox var başka şehire gideceğim zaman yanımda onu götürüyorum. ha ama bence laptoplar bu fiyatlardayken kesinlikle masaüstü almalısın laptopların güncel oyun performansı 2-3 sene sonra ölmeye başlıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,645
Üyeler
169,592
Son üye
napol
Top Bottom