- Reaksiyon skoru
- 41
arkadaşlar hem oyun oynayabileceğim gerekirse tasarım yapabileceğim bir bilgisayar almayı düşünüyorum acaba masaüstü mü almalıyım yoksa laptop mu
gerekrise oyun da oyanrım bu sene 8 oldum zaten çok seyahat de etmiyorum bana masaüstü daha mantıklı geliyor ama bazı kişiler kafamı karıştırıyorperformans masaüstü taşınabilirlik laptop
liseye geçeceğim daha çok oyun odaklı olduğu için masaüstü istiyorum ama bir pc bayiisine gidince herkes laptop öneriyor anlayamadımBütçe belirtmemişsiniz. Diğer ihtiyaçlarınızı belirtmemişsiniz. Ürüne ve kullanım tarzına göre değişir.
8k altı laptopları tasarım için soğutma anlamında önermem. Taşınabilirlik önemli ise masaüstü öneremem.
bak benım gıbı ogrencıysen ve ailenden uzak isen kessinlikle laptoparkadaşlar hem oyun oynayabileceğim gerekirse tasarım yapabileceğim bir bilgisayar almayı düşünüyorum acaba masaüstü mü almalıyım yoksa laptop mu
Onların ne önerdiğini dinleme sen ne istiyorsan onu al.liseye geçeceğim daha çok oyun odaklı olduğu için masaüstü istiyorum ama bir pc bayiisine gidince herkes laptop öneriyor anlayamadım
aslında çok seyahat etmiyorum klasik türk ailesi işte sömestırda 1 hafta yaz tatilinde de 2-3 haftaAslında sorunun cevabı çok basit. Örneğin 10 11k lık bir kasanın performansını veren laptop 13 14k . Fakat laptop taşınabilirliği sebebiyle tercih ediliyor. Eğer öğrenciysen veya benim gibi çok Seyehat ediyorsan kesinlikle laptop. Diğer türlü kesinlikle masaüstü.