laptop mu masaüstü mü

Reaksiyon skoru
41
arkadaşlar hem oyun oynayabileceğim gerekirse tasarım yapabileceğim bir bilgisayar almayı düşünüyorum acaba masaüstü mü almalıyım yoksa laptop mu

Bütçe belirtmemişsiniz. Diğer ihtiyaçlarınızı belirtmemişsiniz. Ürüne ve kullanım tarzına göre değişir.
8k altı laptopları tasarım için soğutma anlamında önermem. Taşınabilirlik önemli ise masaüstü öneremem.

Bütçe belirtmemişsiniz. Diğer ihtiyaçlarınızı belirtmemişsiniz. Ürüne ve kullanım tarzına göre değişir.
8k altı laptopları tasarım için soğutma anlamında önermem. Taşınabilirlik önemli ise masaüstü öneremem.
liseye geçeceğim daha çok oyun odaklı olduğu için masaüstü istiyorum ama bir pc bayiisine gidince herkes laptop öneriyor anlayamadım

Aslında sorunun cevabı çok basit. Örneğin 10 11k lık bir kasanın performansını veren laptop 13 14k . Fakat laptop taşınabilirliği sebebiyle tercih ediliyor. Eğer öğrenciysen veya benim gibi çok Seyehat ediyorsan kesinlikle laptop. Diğer türlü kesinlikle masaüstü.

Aslında sorunun cevabı çok basit. Örneğin 10 11k lık bir kasanın performansını veren laptop 13 14k . Fakat laptop taşınabilirliği sebebiyle tercih ediliyor. Eğer öğrenciysen veya benim gibi çok Seyehat ediyorsan kesinlikle laptop. Diğer türlü kesinlikle masaüstü.
aslında çok seyahat etmiyorum klasik türk ailesi işte sömestırda 1 hafta yaz tatilinde de 2-3 hafta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,781
Üyeler
175,107
Son üye
muhammet704_
Geri