Bütçenizi arttırıp bunu alın kullanıyorum30-35k arası laptop almayı düşünüyorum
Hocam tamam almayı düşünüyorsunuz da bütçe dışında hiç bilgi vermemişsiniz. Pil süresi mi önemli ergonomisi ve tasarımı mı önemli ekran ve klavye mi önemli ne tür bir performans bekliyorsunuz cihazdan? Oyun laptobu mu arıyorsunuz gaming diye belirtmemişsiniz sizin karşısını 100 tane laptop linki atarım. Kullanım amaçlarınızı, cihazdan beklentilerinizi daha açıklayıcı yazarsanız daha iyi yardımcı oluruz30-35k arası laptop almayı düşünüyorum
O bütçede victus tokatlar bunuBütçenizi arttırıp bunu alın kullanıyorum
ASUS TUF Gaming A15 (FA507NV-LP094-Gaming) | For-Gaming | Laptops |
AMD Ryzen 7-7735HS 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce RTX4060 8GB GDDR6 15.6 inç FHD FreeDOSshop.asus.com
Ya sabır ya selametO bütçede victus tokatlar bunu
Noldu hocam size sabır çektiren nedir victusun işlemcisinin tufa göre çok önde olması mı ?Ya sabır ya selamet
Watt limiti var.Noldu hocam size sabır çektiren nedir victusun işlemcisinin tufa göre çok önde olması mı ?
Bütçenizi arttırıp bunu alın kullanıyorum
ASUS TUF Gaming A15 (FA507NV-LP094-Gaming) | For-Gaming | Laptops |
AMD Ryzen 7-7735HS 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce RTX4060 8GB GDDR6 15.6 inç FHD FreeDOSshop.asus.com
35k altına hangi modeli önerirsinizO bütçede victus tokatlar bunu
ram takviyesi yapın.35k nın üstüne çıkamam
Mesaj otomatik birleştirildi:
35k altına hangi modeli önerirsiniz
Hangi işlemci çok önde? Hangi victus modeli çok önde?Noldu hocam size sabır çektiren nedir victusun işlemcisinin tufa göre çok önde olması mı ?
8845hsli olanla karşılaştırdım çünkü attıgınız laptopla aynı fiyatta olan model o ve 8845hs çok daha üstün bir işlemci her anlamdaHangi işlemci çok önde? Hangi victus modeli çok önde?
Mesaj otomatik birleştirildi:
7840HS ile 7735HS arasında bir fark yok. SSD RAM sonradan da takılır. Dandik klavye tasarımını kasa kalitesini sonradan değiştiremezsin.
Ryzen 5'i diyorsunuz büyük ihtimal. Aslında hemen hemen eşitler, karşılaştırma yapacağınız zaman laptopun modelini de atın.8845hsli olanla karşılaştırdım çünkü attıgınız laptopla aynı fiyatta olan model o ve 8845hs çok daha üstün bir işlemci her anlamda