Laptop önerisi bütçe 47k

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
47
bu sene üniversiteye geçicem ve kendime hiç değilse 3-5sene götürücek hem oyun anlamında hem de yazılım, edit anlamında laptop arıyorum bütçe max47k hp victus, msı katana 17, lenovo loq serilerine baktım ve genel olarak lenovo da anakart yanma sorunu hp victus da hall sensörü sorunu msı katanaya ise msı yın başarısızlığı diyolar gamegaraja baktım slayer4 rtx 5050li laptopu iyi duruyor fakat güvenemedim bana önerebilceğiniz asus,msı,lenovo,dell,gamegaraj ya da acer laptop var mı

Acer nitro 16 ,asus rog serileri,legion 5 modelleri ve gamegaraj iyidir

hocam peki gamegarajın desteği hakkında bir bilginiz var mı bazı kişiler olumsuz şeyler söylüyordu
Çoğu kişi gravix 5a kasa aldı gamegarajdan bende almayı düşünüyorum incehesap vs çok sıkıntılı diyorlar ama gaminggentr gamegaraj itopya tebilon bunlar iyi siteler

https://www.gamegaraj.com/laptop/game-garaj-slayer-x5t-5050-intel-core-i5-13500hx-rtx5050/
hocam bunu düşünmüştüm nasıl sizce kalitesi hakkında öok bir bilgim yok ve önerebilceğiniz başka bir laptop var mı almışken iyi bir şey almayı düşünüyorum ama bütçe bir tık sıkıntı veriyor
Bu model alınır ama şöyle yapabilirsin incehesap gaming gecesi var bugün 22.00 da başlıyor orayada bir bak derim ama incehesap yorumlarında şikayetler oluyor yinede kontrol et sonra yeni bir konu açarsan yardımcı olurlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Erazer nasıl bir marka herhangi bir garanti veya monster gibi uzun vadeli bakım desteği veriyorlar mı hatalı üründe muhatap olacak firma varmı

hocam ben bi tık garantiye almak istiyorum aslında çok da güvenemiyorum bu markalara ailemi ikna etmesi de bi tık zor olabilir ama siz olsanız o attığım laptopumu alırdınız yoksa bunu mu aradaki fark 32gb ram ama 5060 da fena durmuyor

Bu model alınır ama şöyle yapabilirsin incehesap gaming gecesi var bugün 22.00 da başlıyor orayada bir bak derim ama incehesap yorumlarında şikayetler oluyor yinede kontrol et sonra yeni bir konu açarsan yardımcı olurlar
hocam galiba incehesap da bu laptop yok ama yanlış bakmış da olabilirim sizce bu fiyata bu iyi midir yoksa bilindikten şaşmayıp gidip msı lenovo ya da başka modellere mi bakiyim

Erazer nasıl bir marka herhangi bir garanti veya monster gibi uzun vadeli bakım desteği veriyorlar mı hatalı üründe muhatap olacak firma varmı
Hocam erazer alman markası garanti olaeak 3 yıl bu sire içinde bakım yapılıyormuş baktığımda muhatap olarak eksa elektronikmiş

hocam ben bi tık garantiye almak istiyorum aslında çok da güvenemiyorum bu markalara ailemi ikna etmesi de bi tık zor olabilir ama siz olsanız o attığım laptopumu alırdınız yoksa bunu mu aradaki fark 32gb ram ama 5060 da fena durmuyor

hocam galiba incehesap da bu laptop yok ama yanlış bakmış da olabilirim sizce bu fiyata bu iyi midir yoksa bilindikten şaşmayıp gidip msı lenovo ya da başka modellere mi bakiyim
.

Msi laptop alınmaz watt değeri düşük oluyor gamegaraj en fp olanı şuan sanırım acer nitro legion 5 gamegaraj alınır alacak olsam bunlardan birini alırım monster falanda alma çünkü arkadaşlarımdan bazıları aldı çöp oldu laptopu gidip en garanti olsun diye asus roglardan aldılar

Var ama pcdeler şimdi açamam sabah atsam olurmu
eyw hocam beklemedeyim

Msi laptop alınmaz watt değeri düşük oluyor gamegaraj en fp olanı şuan sanırım acer nitro legion 5 gamegaraj alınır alacak olsam bunlardan birini alırım monster falanda alma çünkü arkadaşlarımdan bazıları aldı çöp oldu laptopu gidip en garanti olsun diye asus roglardan aldılar
sağ olun hocam en mantıklısı bunlar duruyor ztn lenovo loq serisi hoşuma gitmişti aslında da anakart yanma sorununu çözememişler glb daha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,674
Üyeler
183,876
Son üye
rmhturk
Geri