Şimdi arkadaşlar ben bu sene üniversiteye başlayacağım konservatuar müzik bölümüne gideceğim açıkçası kazanacağımada güvenim tam. İlk öncelikle ne amaçla kullanıcağımı yazayım. Şimdi ben hem günlük işlerimi hemde oyun performansı yüksek olan bir laptop istiyorum stüdyo kayıt programları ile uğraşacağım için güçlü bir sisteme ihtiyacım var fakat aynı zamanda bilgisayarı taşımak istediğim için oyuncu laptopu alacağım. Ben bu aradığım özelliklerde bir laptop beğendim itopyanın sayfasından ve şöylede bir avantajı var Axess banka özel bu ayın sonuna kadar 5 taksite peşin fiyatına. Önceliğim oyun oynamak olmadığı için ekran kartı watt değeri düşük, benim için önemli olan pil ömrü o yüzden MSI Thin modelini seçtim. Benim sizden istediğim şey ise İtopyadan laptop alırsak pişman olurmuyuz, çünkü diğer mağazalara bakıyorum aralarında dağlar kadar fark var şimdi bazı tüketicilere bakıyorum itopyadan aldığıma pişman oldum diyorlar bende Konya'da yaşıyorum acaba bu ay bitmeden Ankara'daki bayisine gidip eldenmi alsam çünkü babam internetten alma mevzuna güvenmiyor şimdi bende babamın hayır dediğini yapamam.
www.itopya.com
MSI THIN A15 B7VE-076XTR AMD Ryzen 5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX4050 6GB 15.6" Full HD 144Hz FreeDos Gaming Notebook | ITOPYA
MSI THIN A15 B7VE-076XTR AMD Ryzen 5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX4050 6GB 15.6" Full HD 144Hz FreeDos Gaming Notebook En iyi fiyat seçenekleri ile THIN A15 B7VE-076XTR ITOPYA'da