LAPTOP ÖNERİSİ LAZIM

2 sene varsa garantiye alıp laptop al ama şimdi almayıp para biriktirip almak daha mantıklı
2 sene varsa garantiye alıp laptop al ama şimdi almayıp para biriktirip almak daha mantıklı
sizce hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oynarmıyım bilemiyorum oyunu satın aldım ama derslere yoğunum oynamakta istiyorum sidestick var ama oynatabilecek ve yaralı ileriye dönük istiyorum performanslı

sizce hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oynarmıyım bilemiyorum oyunu satın aldım ama derslere yoğunum oynamakta istiyorum sidestick var ama oynatabilecek ve yaralı ileriye dönük istiyorum performanslı
performans arıyorsan 2. el laptop al
örnek olarak attım 8gb ekran kartı kasa da iyi

siz olsanız napardınız çok kararsızım zaten günün çoğu ders olduğu için haftada 1 gün girerim
ben olsam 2 seneryodan giderim haftaada 1 ise 3050 yeterli ama uzun ömürlü olmaz 2 ise kasamı satar 4 yıl idare edecek laptoplar 40 dan başlıyor 2. el olarak temiz bulamazsan para yanar minimum 4060 mantıklı bu devirde kasanı satıp 4060 lı alman iyi olur

ben olsam 2 seneryodan giderim haftaada 1 ise 3050 yeterli ama uzun ömürlü olmaz 2 ise kasamı satar 4 yıl idare edecek laptoplar 40 dan başlıyor 2. el olarak temiz bulamazsan para yanar minimum 4060 mantıklı bu devirde kasanı satıp 4060 lı alman iyi olur
peki kasayı 22k ya alıp ilerde daha pahalı olur mu piyasası düzgün laptop için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,721
Üyeler
188,151
Son üye
perlervers
Geri