LAPTOP PRİZİNDEN ATEŞ ÇIKTI

Reaksiyon skoru
92
lenovo ideapad 5 pro var bende her şeyini yaptırdım bakımı sarj cihazı kayıptı çakmasını aldım elektronikciden birkaç kere bugün sarja takarken olmadı kaç kere tak çıkar yaptım sonrasında evde gelmeden once laptop cantayla düştü ama hiçbi kırık olmadı kontroldede yok göz ucuyla ufak bi kozmetik sıkıntı var eve gelince tekrar taktım sarj cihazı ile kaç kere ama yine git gel yaptı en son tak çıkar yaptığımda prizden ateş çıktı şarteli kapadım falan sorun sizce laptopta mı sarj cihazında mı pazartesi günü sarjı aldığım yere gideceğim

lenovo ideapad 5 pro var bende her şeyini yaptırdım bakımı sarj cihazı kayıptı çakmasını aldım elektronikciden birkaç kere bugün sarja takarken olmadı kaç kere tak çıkar yaptım sonrasında evde gelmeden once laptop cantayla düştü ama hiçbi kırık olmadı kontroldede yok göz ucuyla ufak bi kozmetik sıkıntı var eve gelince tekrar taktım sarj cihazı ile kaç kere ama yine git gel yaptı en son tak çıkar yaptığımda prizden ateş çıktı şarteli kapadım falan sorun sizce laptopta mı sarj cihazında mı pazartesi günü sarjı aldığım yere gideceğim
Öyle bi başlık koymuşun ki korkup hemen tıkladım prizde sorun olmasın?

Öyle bi başlık koymuşun ki korkup hemen tıkladım prizde sorun olmasın?
Allah carpsın yangın çıktı bildiğiniz yangın çıktı bugüne kadar problem olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah carpsın yangın çıktı bildiğiniz yangın çıktı bugüne kadar problem olmadı
prizde ilk defa laptopu taktım yan sanayi sarj ile

Şarj cihazında sorun vardı bence de prizi de kontrol ettirin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,262
Üyeler
188,223