Neler Yeni

Laptop Ram Takviyesi

sako4598

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
sako yan
Merhaba acer nitro 5 laptopum içim ram takviyesi yapacağım fakat hangi ram uyumludur bilmiyorum yardımcı olur musunuz
1727424039175.png

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Ryzen
Ddr5 4800mhz miş

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Mahir Cengiz
Merhaba acer nitro 5 laptopum içim ram takviyesi yapacağım fakat hangi ram uyumludur bilmiyorum yardımcı olur musunuzAlıntıyı görüntüle
Bende acer nitro 5 kullanıcısıyım bende ki ramin aynısı sende var. Ben https://amzn.eu/d/cjI9aNK ben bunu aldım sıkıntısız kullanıyorum. Eğer başka marka almak istiyorsan mhz cl ve voltaj değerlerinin aynı olmasına dikkat et marka vs farketmez sıkıntısız çalışır

sako4598

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
sako yan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende acer nitro 5 kullanıcısıyım bende ki ramin aynısı sende var. Ben https://amzn.eu/d/cjI9aNK ben bunu aldım sıkıntısız kullanıyorum. Eğer başka marka almak istiyorsan mhz cl ve voltaj değerlerinin aynı olmasına dikkat et marka vs farketmez sıkıntısız çalışır
hocam şuan 8gb ile kullanıyorum çok uygulama çaınca drop yıyor sizde de aynı mıydı birde şuan üzerindeki 8gb ram e ek olarak 16gb ekleyebilir miyim

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Mahir Cengiz
hocam şuan 8gb ile kullanıyorum çok uygulama çaınca drop yıyor sizde de aynı mıydı birde şuan üzerindeki 8gb ram e ek olarak 16gb ekleyebilir miyim
8 gb normal üstüne oyunda oynuyorsan çok normal 16 bile yetmez ben şahsen 16+16 32 yaptım gayet memnunum 8+16 yap seni uzun süre götürür

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
uğur demirel

sako4598

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
sako yan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8 gb normal üstüne oyunda oynuyorsan çok normal 16 bile yetmez ben şahsen 16+16 32 yaptım gayet memnunum 8+16 yap seni uzun süre götürür
anladım hocam çok teşekkür ederim. son bir sorum olucak 4 slot görünüyor laptop da doğru mu birde üzerindeki 8gb ek olarak bunu takarsam uyumlu olur dimi. laptop içini açmak garanti dışı yapıyor mu

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Mahir Cengiz
anladım hocam çok teşekkür ederim. son bir sorum olucak 4 slot görünüyor laptop da doğru mu birde üzerindeki 8gb ek olarak bunu takarsam uyumlu olur dimi. laptop içini açmak garanti dışı yapıyor mu
Nitro 5 lerde kullanılan anakartın 4 slot desteği var ama acer ne gerek var demiş 2 slot koymuş. Çok önemli mevzu değil yani ramleri takınca sorunsuz çalışıyor. Ama önemli olan mhz cl ve voltaj değerlerinin aynı olması. 8 16 da sıkıntısız çalışır. Acerlarda kasayı açıp yükseltme yapmak garantiyi bozmuyor. Benşmde bazı kuşkularım vardı acaba cihaz garanti dışı kalır mı vs. diye bizzat müşteri hizmetleriyle irtibata geçtim yükseltme yapmanın garantiyi bozmayacağını ilettiler o konuda için rahat olsun. Ama donanımlara zarar vermemeye çalış sonra başın ağrıyabilir. Kapağı açınca en başta bataryayı çıkar parçalara kısa devre yaptırtma. Rami tak çok video var zaten kolayca yaparsın. Ufak tefek toz varsa al nazikçe geri kapat kasaya donanımlara vs. zarar gelmedikçe sıkıntı olmaz. Şimdiden hayırlı olsun

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Laptoplarda 32GB ram üstü önermiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR