Çıkartman şart gibi biraz zorla çıkarDaha önce hiç laptop rami almamıştımda ondan sordum teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rami takarken batarya kablosunu çıkarmam şartmı çıkarmaya çalışıyorum da çıkmıyor zorlasam bir şey olurmu
Biz evde hiç çıkarmadık yaparken, sanmıyorum bir şey olacağını.Daha önce hiç laptop rami almamıştımda ondan sordum teşekkürler
Rami takarken batarya kablosunu çıkarmam şartmı çıkarmaya çalışıyorum da çıkmıyor zorlasam bir şey olurmu
Ben direkt takardım, yine de siz bilirsiniz.Şansımı mı deneyeyim yoksa kabloyu kırmadan çıkarmayımı arada kaldım
Oluyor tecrübeyle sabitBiz evde hiç çıkarmadık yaparken, sanmıyorum bir şey olacağını.
hocam yanlış kablpyu denemiyorum dimi kablo bu 15 dakikadır çıkarmaya çalışıyorum tutulacak yeri dahi yokOluyor tecrübeyle sabit
Hocam dün kulaklık bataryası söktüm. Ona benziyor yapı olarak sanırım beyaz kısmı metal kısımdan ayırman gerekiyor iki uçtan tırnakla tutup çekersen geliyor ama laptopta da böyle midir bilemiyorum biraz daha bilgili birinin yanıtını bekle istersen.hocam yanlış kablpyu denemiyorum dimi kablo bu 15 dakikadır çıkarmaya çalışıyorum tutulacak yeri dahi yok
Laptopu açıp benchmarkla şarjını bitirsem nasıl olur
yapıyorumda olmuyo işte biraz sert kırmak da istemiyorum yanlışlıklaHocam dün kulaklık bataryası söktüm. Ona benziyor yapı olarak sanırım beyaz kısmı metal kısımdan ayırman gerekiyor iki uçtan tırnakla tutup çekersen geliyor ama laptopta da böyle midir bilemiyorum biraz daha bilgili birinin yanıtını bekle istersen.
O zaman zorunlu konu hakkında bilgili birisini bekleyeceksin .yapıyorumda olmuyo işte biraz sert kırmak da istemiyorum yanlı