DC den 180w veren ve sarj ucu uyan bir adaptör kullanbilirsinizArkadaslar laptopumun sarj aleti bozuldu, laptop modeli g780, ayni ozelliklerde veya birebir sarj aleti bulmam mumkun mudur?
bildiğim kadarıyla yok dandik dunduk çin malı almadığınız sürece aynı değerleri veren adaptörler kullanabilir diye biliyorumdiğer özelliklerin bir önemi yok mu?
Aynı marka birebir özellikli buldum ama model kodu farklıbildiğim kadarıyla yok dandik dunduk çin malı almadığınız sürece aynı değerleri veren adaptörler kullanabilir diye biliyorum
sıkıntı olmaz değerler doğruysaAynı marka birebir özellikli buldum ama model kodu farklı
Alfabilgisayar MSI Uyumlu 180W 19.5V 9.23A Adaptor Şarj Aleti Fiyatları ve Özellikleri
Alfabilgisayar MSI Uyumlu 180W 19.5V 9.23A Adaptor Şarj Aleti en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
çıkarmaması lazım başka bilen biri çıkar acele etmeyin ben kendimden örnek veriyorum eski laptobumda direk başka marka ama değerleri aynı olan adaptörü kullandım bir sıkıntı yaşamadımBaşka model sıkıntı çıkarır mı ondan korkuyorum
tamir edilebilir belki tamir ettirmişliğimde var ama tamir ettirdikten sonra kısa sure sonra bozuldu paranız var ise 0 alın benceEskiyi tamir ettirme imkanım var mı peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu site hakkında bilgisi olan var mı?
Monster 19.5V 9.23A 180W Standart Uçlu ORJINAL Laptop Adaptörü & Şarj Cihazı (Orjinal)
Monster 19.5V 9.23A 180W Standart Uçlu ORJINAL Laptop Adaptörü & Şarj CihazıÜrün fotoğrafları, TEKNOGOLD tarafından özellikle çekilmiştir.Teknik Özellikler:Marka Model : Monster (CHICONY)Durumuwww.teknogolddepo.com
Yenisini almayı düşünüyorum fakat ucu uyumlu mu ona takıldım, uçlarına dair bir bilgi yazmıyor internettetamir edilebilir belki tamir ettirmişliğimde var ama tamir ettirdikten sonra kısa sure sonra bozuldu paranız var ise 0 alın bence
casper yetkili servisine sorun onlar size ucu söyler sizde satıcaya sorma imkanınız varsa satıca sorarsınızYenisini almayı düşünüyorum fakat ucu uyumlu mu ona takıldım, uçlarına dair bir bilgi yazmıyor internette