Neler Yeni

Laptop şarj etme meselesi

TEATYUK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmed Faruk Toker
merhabalar bişi sorucaktım elimde rtx 4050 140 watt olan bir laptop var o yüzden şarjı pilde oynarken çok hızlı biityor bazen şüpheleniyorum acaba bataryamı öldü diye eylül sonunda aldım birde laptopu . sormak istediğim şu şarjda oyun oynarken pc zarar görür mü birde şarjda oynarken pil dolunca çıkarmadan oynamaya devam etmek pc ye zarar verirmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Paşadöner
merhabalar bişi sorucaktım elimde rtx 4050 140 watt olan bir laptop var o yüzden şarjı pilde oynarken çok hızlı biityor bazen şüpheleniyorum acaba bataryamı öldü diye eylül sonunda aldım birde laptopu . sormak istediğim şu şarjda oyun oynarken pc zarar görür mü birde şarjda oynarken pil dolunca çıkarmadan oynamaya devam etmek pc ye zarar verirmi
hocam oyun oynarken şarj da oynayın oyuncu laptopları şarj da oynanırsa iyi performasn verir ve şarj da oynamanın oyuncu laptoplarına bir zararı yok

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Pilde özellikle böyle gaming laptoplar çok gitmiyor, internette takılarak vs. 2-3 saat çıkıyor, oyuna girersen daha hızlı bitiyor. Ama zaten oyun performansı baya düşer pildeyken çünkü ekran kartı ve işlemci hızları ciddi kısılıyor pilde olduğundan.

Şarjda oynaman şart yani tam performans için, mühendisler böyle ayarladıysa haliyle şarjda oynamak zararlı olmaz.

Top Bottom