Napoli
80+
Dev firmalar neden şu pil işini bir türlü halledemiyorlar?Sürekli taşımak zorunda olanlar için başka bir seçenek yok.
Dev firmalar neden şu pil işini bir türlü halledemiyorlar?Sürekli taşımak zorunda olanlar için başka bir seçenek yok.
İlk sayfada açıkladım dostum. Firmaların elinde şu an için pek bir şey yok aslında.Dev firmalar neden şu pil işini bir türlü halledemiyorlar?
Hocam öyle yada böyle batarya bir süre sonra illa yıpranıyor zaten. Oyun oynamadıkça kasmaya değmez bence. Ben şarj da iken gelen mesajlara bile bakmazdım önceden.Peki "şarjda kullanırsan batarya ölür" sözü telefonlar içinde geçerliliğini yitirdi mi?
Şarjda kullandığın zaman batarya kullanılmıyor zaten. Gerek yok yani.Bataryayı sürekli şarjda kullanmak da doğru değildir. Arada bir genelde ayda 1 gibi bataryayı 20ye kadar indirip tekrar 80-60a kadar getirip şarjda kullanmak daha doğru.
Casper'ın eski laptopunu 8 yıldır kullanıyorum. Bu sene öldü bataryası. 7 yıldır %50 sağlığın üstündeydi.5 yıl boyunca monster notebook u full prize takılı kullandım cok nadırdır bataryada kullandıgım bataryasının %60 ı olmusdu gayet normal bence
zaten bu dur modellerde perfr,ormans icin prizeden güç çekmesi gerekıyor.
cok mukemmel gidip bana casperı ovmene gerek yokdu ben burda kullanıcıya bilgi veriyorum. casperin da nasıl pc ler urettıgını goruyoruz tartısmaya gerek yokŞarjda kullandığın zaman batarya kullanılmıyor zaten. Gerek yok yani.
Casper'ın eski laptopunu 8 yıldır kullanıyorum. Bu sene öldü bataryası. 7 yıldır %50 sağlığın üstündeydi.
Uzun süre kullanılmaması pil sağlığı için iyi değilŞarjda kullandığın zaman batarya kullanılmıyor zaten. Gerek yok yani.
Casper'ın eski laptopunu 8 yıldır kullanıyorum. Bu sene öldü bataryası. 7 yıldır %50 sağlığın üstündeydi.
Casper'ı övmedim. Övmediğim için Casper'ı örnek verdim. "Casper bile.." gibi. Sen anlamıyorsan aradaki farkı, benim yapabileceğim bir şey yok.cok mukemmel gidip bana casperı ovmene gerek yokdu ben burda kullanıcıya bilgi veriyorum. casperin da nasıl pc ler urettıgını goruyoruz tartısmaya gerek yok
Sürekli %100'de tutmak zararlı evet ama orta seviyelerde tutman imkansız. Haftada, ayda bir de olsa pili boşaltsan tamamen, yine de çözüm olmayacak. En iyisi benim dediğim gibi kullanmak.Uzun süre kullanılmaması pil sağlığı için iyi değil
burda ima ettigin vurgu cumlenın son kısmı hem casperdan ornek verıyorsun hem ıma ettıgın sey 7.ci yılda %50 olması halen bence kendını burada seviyen yuksek diye bırsey sanma derimCasper'ı övmedim. Övmediğim için Casper'ı örnek verdim. "Casper bile.." gibi. Sen anlamıyorsan aradaki farkı, benim yapabileceğim bir şey yok.
Sürekli %100'de tutmak zararlı evet ama orta seviyelerde tutman imkansız. Haftada, ayda bir de olsa pili boşaltsan tamamen yine de çözüm olmayacak. En iyisi benim dediğim gibi kullanmak.
Dur düzelteyim senin için. Anlama seviyen düşük sanırım.burda ima ettigin vurgu cumlenın son kısmı hem casperdan ornek verıyorsun hem ıma ettıgın sey 7.ci yılda %50 olması halen bence kendını burada seviyen yuksek diye bırsey sanma derim
Açıkçası ben öyle kullanmıyorum. %60ı geçmeyecek şekilde modu açtım ve genelde prizde kullanıyorum ayda 1 kere de %15 20 civarına kadar tüketiyorum pilden ve tekrar 60 seviyesine getirip kullanıyorum.Casper'ı övmedim. Övmediğim için Casper'ı örnek verdim. "Casper bile.." gibi. Sen anlamıyorsan aradaki farkı, benim yapabileceğim bir şey yok.
Sürekli %100'de tutmak zararlı evet ama orta seviyelerde tutman imkansız. Haftada, ayda bir de olsa pili boşaltsan tamamen, yine de çözüm olmayacak. En iyisi benim dediğim gibi kullanmak.
O da mantıklı.Açıkçası ben öyle kullanmıyorum. %60ı geçmeyecek şekilde modu açtım ve genelde prizde kullanıyorum ayda 1 kere de %15 20 civarına kadar tüketiyorum pilden ve tekrar 60 seviyesine getirip kullanıyorum.