Neler Yeni

Çözüldü✓ laptop şarj etmelik yüksek watt adaptör önerisi

Keusike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Burak Günaydın
yeni bir laptop alıcam sarj aleti ağır ve büyük oluyor typc den şarj etmek için adaptör arıyorum en az kaç watt gereklidir varsa link atabilirseniz sevinirim

YazılımKafa

80+ Silver
yeni bir laptop alıcam sarj aleti ağır ve büyük oluyor typc den şarj etmek için adaptör arıyorum en az kaç watt gereklidir varsa link atabilirseniz sevinirim
Önce laptop type c den kaç destekliyor ona bak. Birde laptopun kendi adaptörüne. Örneğin benim normal adaptör 280w type c den max 100w oluyor. Yani 100w ı geçtiği zaman bataryadan yiyor

Keusike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Burak Günaydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önce laptop type c den kaç destekliyor ona bak. Birde laptopun kendi adaptörüne. Örneğin benim normal adaptör 280w type c den max 100w oluyor. Yani 100w ı geçtiği zaman bataryadan yiyor
hocam 65 watt destekliyor typcden zaten kullanırken şarj etmeyi düşünmüyorum 230 watt civarı adaptör galiba almadığım için bilmiyorum ne önerirsiniz

YazılımKafa

80+ Silver
hocam 65 watt destekliyor typcden zaten kullanırken şarj etmeyi düşünmüyorum 135 watt civarı adaptör galiba almadığım için bilmiyorum ne önerirsiniz
O zaman sıkıntı yok. Bütçe nedir? Bence en iyi tercih samsung un 3 lü trio adaptörü. 65w destekliyor ve 3 girişli aynı anda telefonu vs de şarja takabilirsin

Keusike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Burak Günaydın
O zaman sıkıntı yok. Bütçe nedir? Bence en iyi tercih samsung un 3 lü trio adaptörü. 65w destekliyor ve 3 girişli aynı anda telefonu vs de şarja takabilirsin
abi 1000 tl yi geçmese iyi olur zorunlu bir şey olmadığı için senin dediğin model samsungun kendi sitesinde 1900 tl mış trendyolda 1300 tl
Mesaj otomatik birleştirildi:

başka uygun fiyatlı önerin varsa alabilirim

YazılımKafa

80+ Silver

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Kemal
Başıma gelen bir olaydan ötürü benim tavsiye edeceğim şey orijinal değerleriyle aynı olan adaptör tercih etmen . Aksi halde hem PC hem de adaptör aşırı ısınıyor.

Keusike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Burak Günaydın
Başıma gelen bir olaydan ötürü benim tavsiye edeceğim şey orijinal değerleriyle aynı olan adaptör tercih etmen . Aksi halde hem PC hem de adaptör aşırı ısınıyor.
230 w lik adaptör bulsana bi

YazılımKafa

80+ Silver

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Kemal
Piyasa varmi sence elle tutulur 230 w onu kast etmeye çalışıyorum
Hocam piyasada illaki muadilleri var benim kastettiğim olay farklı siz w değerlerinden farklı olarak yazdığınız için uyarmak istedim Sadece bende başıma geldiğinde kadıköy yazıcıoğluna gidip oradan aldım aynı değerlerde adaptörü.

Top Bottom