Neler Yeni

Çözüldü✓ Laptop Sata SSD Tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Barış Seyhan
Toshiba Satallite L50-C laptopum var. 1TB HDD ile 6 sene kullandım, artık bilgisayar geç açılmaya, açıldıktan sonra disk %100 olmaya başladı. Bu HDD'ye kızakla DVD okuyucu yerine takıp harici depolama olarak kullanacağım. Windows'u ve birkaç oyunu yeni alacağım SSD'ye yüklemek istiyorum. 480GB SSD almayı düşünüyorum. “Kioxia Exceria 480GB” modeline baktım fiyatı en uygun SSD fakat kronik çok fazla sorunu olduğunu söylüyorlar. Bütçe en fazla 800 TL önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
2.5"
2.5"Toshiba Satallite L50-C laptopum var. 1TB HDD ile 6 sene kullandım, artık bilgisayar geç açılmaya, açıldıktan sonra disk %100 olmaya başladı. Bu HDD'ye kızakla DVD okuyucu yerine takıp harici depolama olarak kullanacağım. Windows'u ve birkaç oyunu yeni alacağım SSD'ye yüklemek istiyorum. 480GB SSD almayı düşünüyorum. “Kioxia Exceria 480GB” modeline baktım fiyatı en uygun SSD fakat kronik çok fazla sorunu olduğunu söylüyorlar. Bütçe en fazla 800 TL önerileriniz için şimdiden teşekkürler.Toshiba Satallite L50-C laptopum var. 1TB HDD ile 6 sene kullandım, artık bilgisayar geç açılmaya, açıldıktan sonra disk %100 olmaya başladı. Bu HDD'ye kızakla DVD okuyucu yerine takıp harici depolama olarak kullanacağım. Windows'u ve birkaç oyunu yeni alacağım SSD'ye yüklemek istiyorum. 480GB SSD almayı düşünüyorum. “Kioxia Exceria 480GB” modeline baktım fiyatı en uygun SSD fakat kronik çok fazla sorunu olduğunu söylüyorlar. Bütçe en fazla 800 TL önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Barış Seyhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimse cevap vermediğine göre konu kapatılabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
netac alabilirsin

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,935
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Efe

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
benim laptop eskiden 5 dakikada açılır sağ click bastığımda ise o ufak pencere 1 dakikada gelirdi 240 gb ssd aldım düzeldi :D neyse o değil de ssd yi gigabyte almıştım sizce iyi mi etmişim

Top Bottom