Bestistaken
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 264
- İsim
- Ferid Mammadov
Merhaba, Ben yurt dışında yaşıyorum ve oğrenciyim hemde FreeLancer olarak çalışıyorum hemde oyun oynamagı seven birisiyim. Benim laptop çok eskidi ve yeni bir laptop satın almaya karar verdim, aklımda olan 2 model var ama, alıp almama konusunda kararsızım ailemin bütçesi bu aralar pek iyi deil, ama babamdan istersem alır, ama kararsızım yani şu durumda alırsam onlara yük olmuş gibi hiss edicem ama almazsamda işlerim yürümüyücek. şimdiki laptopum durumu çok kötü baya eskidi ama 2 laptop arasında kaldım biri Lenovo Legion 5 1400 Dollar fiyatı var bulunduğum ülkede, diğer laptop sa Asus Rog G712 model ama fiyatı baya pahalı 2100 Dollar. Hemde alıp almamakta kararsızım yukarda belirtiğim gibi hem işlerim açısında öğrenciyim hemde babamdan isetemeye çekiniyorum. Lenovo Alırsam ortalama 2 yıl kulanırım gibime geliyor donanımı aşağıda var, Asus alsam ortalama 4 yıl kulanırım gibime geliyor. Asus Tercih etmemdeki asıl sebep ekran büyük olması ve kaliteli olması ama fiyatını hak ediyormu bilmiyorum, Lenovo ise işimi görür mü, bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım hiç bir şey almamalıyımı ama almazsam da olmuyor, Lenovo mu almalıyım onunda ömrü kısa verdiyim paraya değer mi bilmiyorum, Asus mu tercih etmeliyim o da pahalı ama ömrü uzun. sizce en doğru seçim hangisi olur.
Lenovo Legion 5
Ryzen 7 4800h
gtx1650ti
16gb ram
512gb ssd
15.6inch 144hz ekran
Asus Rog G17
i7 10750h
RTX 2060
16gb ram
512gb ssd
17.3inch 144hz 3ms ekran
Benim Fikrimce Asus daha mantıklı zaten Lenovo yu 2 yıl kulandıktan sonra pek bir şey beklememek lazım GTX 1650 malesef, Asus da pahalı geliyor bilmiyorum verdiyim paraya değer mi, ve bamamada yük olmak istemiyorum ama almazsamda olmaz.
Yardım edin
Lenovo Legion 5
Ryzen 7 4800h
gtx1650ti
16gb ram
512gb ssd
15.6inch 144hz ekran
Asus Rog G17
i7 10750h
RTX 2060
16gb ram
512gb ssd
17.3inch 144hz 3ms ekran
Benim Fikrimce Asus daha mantıklı zaten Lenovo yu 2 yıl kulandıktan sonra pek bir şey beklememek lazım GTX 1650 malesef, Asus da pahalı geliyor bilmiyorum verdiyim paraya değer mi, ve bamamada yük olmak istemiyorum ama almazsamda olmaz.
Yardım edin