Neler Yeni

Laptop soğutucu işe yarar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Efe
Arkadaşlar iyi akşamlar yeni bir laptop aldım Hp Victus fakat oda sıcaklığı yüksek olduğu için (30 derece yaklaşık) ısınma sorunu yaratıyor. Uncharted 4 oynuyorum ultra ayarlarda 80-85 derece arası (gpu). Kendi evimle yurt arasında 8-10 derece fark ediyor. Bu yüzden soğutucu almayı düşündüm. Laptopun alt tarafında hava alması için açık alan var işe yarar mı sizce?

Farex

80+ Silver
2-3 derece max düşürür. Kaç defa victus almayın diye diyoruz da dinleyen kim.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mahir Cengiz
Arkadaşlar iyi akşamlar yeni bir laptop aldım Hp Victus fakat oda sıcaklığı yüksek olduğu için (30 derece yaklaşık) ısınma sorunu yaratıyor. Uncharted 4 oynuyorum ultra ayarlarda 80-85 derece arası (gpu). Kendi evimle yurt arasında 8-10 derece fark ediyor. Bu yüzden soğutucu almayı düşündüm. Laptopun alt tarafında hava alması için açık alan var işe yarar mı sizce?
Stant almanız yeterli olur şu https://www.amazon.com.tr/dp/B0BHHTZD6R?ref=ppx_pop_mob_ap_share işinizi görecektir. Cpu kaç derecelerde dolaşıyor hocam bunun hakkında bilgi vermemişsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stant almanız yeterli olur şu https://www.amazon.com.tr/dp/B0BHHTZD6R?ref=ppx_pop_mob_ap_share işinizi görecektir. Cpu kaç derecelerde dolaşıyor hocam bunun hakkında bilgi vermemişsiniz.
evet buda olabilir çünkü masaya koyunca pek hava girişi olamıyor ama fan bi tık daha etkili olmaz mı fark olmazsa bunu alayım direkt
Mesaj otomatik birleştirildi:

2-3 derece max düşürür. Kaç defa victus almayın diye diyoruz da dinleyen kim.
normal zamanda bir sıkıntı yok yurt odası çok fazla sıcak bu yüzden fark yaratıyor bence

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mahir Cengiz
evet buda olabilir çünkü masaya koyunca pek hava girişi olamıyor ama fan bi tık daha etkili olmaz mı fark olmazsa bunu alayım direkt
Kalitesiz 6 fanlı olanlardan alma hiçbir işe yaramıyorlar tek veya iki fan olsun rpm i yüksek olsun bu modellere bak onlarda 1k da başlıyor tercih senin stant işini görecektir.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ümit
sıfır etki aldım sıf stand diye kullanıyorum aklı olan bu gibi ürünlere para vermez.

Oguz...

80+ Bronze
Fanın etkisi içerdeki ssdyi soğurturken hissettim kc3000 2tb var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,297
Üyeler
163,464
Son üye
yasin2dev