Yardım Laptop soğutucu önerisi cpu 91 derece

yucexzzers

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
248
Bütçe
1000
Selamlar arkadaşlar yeni laptop aldım slayer 5050
Msi afterburner valorantta test ettim en yüksek gpu 89 cpu 91 dereceyi görmüş buna uygun laptop soğutucusu önerir misiniz ?
Bütçe ort 1000 tl

Ekler

• IMG_0508.webp
    IMG_0508.webp
    1.6 MB · Hit: 27
Selamlar arkadaşlar yeni laptop aldım slayer 5050
Msi afterburner valorantta test ettim en yüksek gpu 89 cpu 91 dereceyi görmüş buna uygun laptop soğutucusu önerir misiniz ?
Bütçe ort 1000 tl
game garaj serisinde kronik işlemcini 45watt a sabitle daha garanti sonuç alırsın fps 100 alıyorsan maksimum 95 e düşecektir ama 80 derecelerde rahat rahat takılır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

game garaj serisinde kronik işlemcini 45watt a sabitle daha garanti sonuç alırsın fps 100 alıyorsan maksimum 95 e düşecektir ama 80 derecelerde rahat rahat takılır
böyle bir şey hava akışında yardımcı olur soğutucular maksimum 4 veya 5 derece farkettirir bazı soğutucular fan tasarımından daha az hava akışı yaratabiliyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

böyle bir şey hava akışında yardımcı olur soğutucular maksimum 4 veya 5 derece farkettirir bazı soğutucular fan tasarımından daha az hava akışı yaratabiliyor
watt gücünü nerden ayarlıcaz hocam

birinizde demiyosunuz ki bu laptop neden bu kadar ısınıyor. normal değil 90 derece görmesi, termal macunları kontrol et değişmesi gerekebilir.

birinizde demiyosunuz ki bu laptop neden bu kadar ısınıyor. normal değil 90 derece görmesi, termal macunları kontrol et değişmesi gerekebilir.
hocam havalar daha sıcak 0 laptopta böyle sıkıntılar çıkabilir mi ?

Sıfır laptop olması bişeyi değiştirmez, laptop hiç çalışmadanda 1 2 sene rafta beklemişse macun ölmüş olabilir. Değiştirmekten zarar gelmez, hem garantiyede almış olur

Geri