Reis 610 RPM diyor iyi soğuttuğuna emin misinzalman ns2000
kanka internette onu öneriyorlar diye soyledim bende sogutucu alacaktim vazgectim kendim yapicam bu sogutucularin geneli pek bi ise yaramiyo usb ile baglandigi icin 5w guc aliyo o yuzden fanlar iyi sogutamiyo kendim fan alicam bi sekilde monteleyip o sekilde kullanicam sanada oneririm youtubeda videolari varReis 610 RPM diyor iyi soğuttuğuna emin misin
Nasıl kendin yapacaksın link varmı?kanka internette onu öneriyorlar diye soyledim bende sogutucu alacaktim vazgectim kendim yapicam bu sogutucularin geneli pek bi ise yaramiyo usb ile baglandigi icin 5w guc aliyo o yuzden fanlar iyi sogutamiyo kendim fan alicam bi sekilde monteleyip o sekilde kullanicam sanada oneririm youtubeda videolari var
Nasıl kendin yapacaksın link varmı?
Zamanla fanları ses çıkarıyor diye biliyorum, cidden rahatsız ediyor bu arada.zalman ns2000
Zalman ns3000 öneririm aga hiç bir soğutucu bu kadar soğutamaz maximum 7 8 derece diye düşünüyorumSes çıkarmasi önemli değil bana çok güzel soğutan 10-15 derece indiren bir alttan soğutucu lazım. soğutmada en önemli olan özellik nedir?
Reis ben bunu buldum fanları 2900 RPM miş sence nasıl iyi soğutur mu. senin attığın fanın da hızı düşük.Zalman ns3000 öneririm aga hiç bir soğutucu bu kadar soğutamaz maximum 7 8 derece diye düşünüyorum
Kanka hangi cihazın varReis ben bunu buldum fanları 2900 RPM miş sence nasıl iyi soğutur mu. senin attığın fanın da hızı düşük.
Monster abra a7 12.4.1Kanka hangi cihazın var
Kanka 2900rpm fan başına mı ?Monster abra a7 12.4.1
Bilniyorumki nerden anlaşılıyor o. 2900+10% RPM yazmış hava akışı 74.35 CFMKanka 2900rpm fan başına mı ?