Neler Yeni

Laptop sorunu

ardatrnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arda Turan
Merhaba öncelikle hayırlı olsun forum açılmış neyfse konuya geliyorum lenovo ideapad flex 14D kullanıyorum 2 ay önce ram yandı 4 gb 2rx8 vardı ve oyun oynarken bir anda ekran gitti rami değiştirmek zorunda kaldım ve 2 gb 1rx8 ram taktım ramı taktıktan sonra format attım windows 7 starter yükledim ama driverleri kurmayı unutmuştum ve bir bilgisayar bularak flash tan alıp driverları kurdum fakat oyuna girerken grafik aygıtı başlatılamadı dedi bende driver booster yükledim ve bana güncellemem gereken tüm herşeyi güncelleyip kurdum fakat yeniden başlatıp açtığımda ise bilgisayar 3 saniyede bir takılıyor drop yiyordu fakat video izlerken donmuyordu acaba rami değiştirsem düzelir yoksa bir sıkıntı var mıdır başka

Güneş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Eren Güneş
Driver booster gibi programlar abdullah abinin dahil bilgili kişilerin önermediği programlardır. Eski sürüm,beta,hatta farklı ekran kartının sürücüleri yüklenebiliyor. Sürücüleri her zaman el ile yükleyin.
burada nasıl yapılacağı anlatılmış. İyi forumlar :)

ardatrnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arda Turan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driver booster gibi programlar abdullah abinin dahil bilgili kişilerin önermediği programlardır. Eski sürüm,beta,hatta farklı ekran kartının sürücüleri yüklenebiliyor. Sürücüleri her zaman el ile yükleyin.
Teşekkür ederim deneyeceğim

ardatrnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arda Turan
Teşekkür ederim hocam

ardatrnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arda Turan
Teşekkürler elle derken tam olarak anlamadım driverleri indirip kendim kurmalıyız mı demek istediniz driver booster VS kullanmadan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,488
Üyeler
168,639
Son üye
Sin2Z
Top Bottom