YazılımKafa
80+ Gold
Hangi disk ve özellikleri nedir cihazınızın?Laptopta ssd değiştirdim. Ssd gözükmüyor. Yardımcı olur musunuz?
Hp victus 16. Samsung 990 pro. Özellik yönünden sıkıntı yok eski ssd de pci 4.0 7000/4000 bir ssd ydiHangi disk ve özellikleri nedir cihazınızın?
Muhtemelen disk yönetiminden biçimlendirmem lazım . Şuan harici diskten Windows başlatıp dediğim şeyi deneyeceğim. Umarım olurHangi disk ve özellikleri nedir cihazınızın?
biosta görünüyor mu?Hp victus 16. Samsung 990 pro. Özellik yönünden sıkıntı yok eski ssd de pci 4.0 7000/4000 bir ssd ydi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Muhtemelen disk yönetiminden biçimlendirmem lazım . Şuan harici diskten Windows başlatıp dediğim şeyi deneyeceğim. Umarım olur
Biosta nerden bakıldığını bilmiyorumbiosta görünüyor mu?
Disk yönetiminde gözükmüyorbiosta görünüyor mu?
bilgi kısmında yazabilir, önyükleme kısmında görülebilir diye biliyorum.Biosta nerden bakıldığını bilmiyorum
Bakarım. Şuan Windows açtım harici diskten. Disk yönetiminde ssd gözükmüyorbilgi kısmında yazabilir, önyükleme kısmında görülebilir diye biliyorum.
zaten görünseydi kurulumda da görünürdü. Her neyse, biosa girin.Bakarım. Şuan Windows açtım harici diskten. Disk yönetiminde ssd gözükmüyor
Çoğu kişi öyle çözmüş o yüzden baktım. Şimdi biosa bakıcamzaten görünseydi kurulumda da görünürdü. Her neyse, biosa girin.
Biosta ssd ile alakalı bir yazı yok. Garip bir bios ekranı var.zaten görünseydi kurulumda da görünürdü. Her neyse, biosa girin.
Knk çözümü biliyor musun?zaten görünseydi kurulumda da görünürdü. Her neyse, biosa girin.
Galiba hp haklıydı. Öyleyse özür dilerim yanlış bilgi verip aldırmaya teşvik ettiğim için.Çoğu kişi öyle çözmüş o yüzden baktım. Şimdi biosa bakıcam
Biosta ssd ile alakalı bir yazı yok. Garip bir bios ekranı var.
Knk çözümü biliyor musun?
Saçma ama öyle duruyor. 1 tb nedir ya? İsteyipte depolama artıramıyoruz. Hala internetten araştırıyorum . Umarım çözebilirim. Bios ayarlarından yapanlar var ama bunlarda bios kilidi var. Gelişmiş seçenekler açılmıyor. Yani öyle yapamamGaliba hp haklıydı. Öyleyse özür dilerim yanlış bilgi verip aldırmaya teşvik ettiğim için.
kilit açılabilir ama teknik bilgi gerekiyor. Yabancı bios üzerine kurulmuş forum sitelerinden yardım alabilirsiniz. Belki bilen birileri vardır bu mevzuyu.Saçma ama öyle duruyor. 1 tb nedir ya? İsteyipte depolama artıramıyoruz. Hala internetten araştırıyorum . Umarım çözebilirim. Bios ayarlarından yapanlar var ama bunlarda bios kilidi var. Gelişmiş seçenekler açılmıyor. Yani öyle yapamam