🔥İndirim Laptop Standı 199 TL

XanthiN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
557
En dip fiyatta. Laptobu biraz kaldırmak bile hava akışını artırıp sıcaklığı 3-5 derece düşürebilir. Fanlı standlar yerine daha iyi bence.

1770637687208.webp

En dip fiyatta. Laptobu biraz kaldırmak bile hava akışını artırıp sıcaklığı 3-5 derece düşürebilir. Fanlı standlar yerine daha iyi bence.

Alıntıyı görüntüle
tavsiye ederim çok kullanışlık

fanli standlardan neden daha iyi açıklar mısınız ve gaming pc taşır mı biraz güçsüz gibi duruyor

fanli standlardan neden daha iyi açıklar mısınız ve gaming pc taşır mı biraz güçsüz gibi duruyor
Oyun bilgisayarları yeterince gürültü yapıyor bir de stand fanının gürültüsü gereksiz kafa ütülüyor ve alttan verdiği hava ters akım yaratarak PC'ye zarar verebilir. Bi kaç farklı fanlı stand denemiştim, 1-2 derece dışında gram faydası yok. Zararı faydasından çok yani. Altını kaldırmak çok daha faydalı.

Oyun bilgisayarları yeterince gürültü yapıyor bir de stand fanının gürültüsü gereksiz kafa ütülüyor ve alttan verdiği hava ters akım yaratarak PC'ye zarar verebilir. Bi kaç farklı fanlı stand denemiştim, 1-2 derece dışında gram faydası yok. Zararı faydasından çok yani. Altını kaldırmak çok daha faydalı.
Bu stant 17 inç monster laptopum var taşır değil mi ?

Harici klavye ile kullanmanızi tavsiye ederim. Klavyeye dokununca biraz sallantı yapabiliyor.
Harici klavyeniz varsa kesin alın. Sıcaklıklar çok iyi düşüyor

plastik olanını almıştım o kadar kötüydü ki iadeyle bile uğraşmadım 20 30 lira bir şeydi çöpe yollamıştım, macbook pro 14 için nasıl olur acaba çizer mi

【TAM UYUMLULUK】10 ile 16 inç arası tüm laptoplara uyumludur.
【SAĞLAM VE TAŞINABİLİR】Bilgisayar stantı tamamen kalınlaştırılmış alüminyum alaşımlı malzemeden üretilmiştir, bu nedenle oldukça sağlam bir yapıdadır.
yazılmış evet, 17 inç bilemiyorum sorun olur mu. Alın en kötü iade edersiniz 200 lira bişey zaten.

kasa çizilmesine dikkat edin yada üstüne kaplama yaparak kullanın ayaklardaki o yapışkanlar bir süre sonra kayip gidiyor :uzgunpeepo:

hiç bu açıdan düşünmemiştim.

Alıntıyı görüntüle
Kullandığınız en uygun fiyatı gösteren uzantı nedir? Ve güvenilir mi sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiç bu açıdan düşünmemiştim.
Hem fan hem stand testleri yapıyorlar. Aralarında fark yok. Her türlü stand kullanın, sıcağı daha rahat atmasını sağladığından 5-10 derece fark ettirebiliyor. Ama hem fan hem stand kullanınca harici klavye kullanmanız gerekiyor.

Uzun yıllar dizüstü kullandım ve tecrübelerimi bağlantıda anlatmıştım. Dizüstü kullananların bakmasını öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,592
Üyeler
188,625
Son üye
ali4838
Geri