🔥İndirim Laptop Standı 199 TL

Fanlı standların hepsi fanın daha çok tozlanmasına, kısa vadede de daha çok ısınmasına sebep olur doğal hava akışlarını da bozar.

aynısından kullanıyorum zamanla silikonları çıkıyor yerinden tek eksisi bu. sıcaklık olarak harika bu olmadan laptopu kullanmıyorum

En dip fiyatta. Laptobu biraz kaldırmak bile hava akışını artırıp sıcaklığı 3-5 derece düşürebilir. Fanlı standlar yerine daha iyi bence.

Alıntıyı görüntüle
Isınma sorunu olmayan cihazlar almak her zaman daha mantıklı, eski sistemlere iş yapar ama.

Masa üstünde bu standla kullanıyorum. Fakat çevirirken dikkat etmeniz lazım çok oynak bişey anında devrilir. Ben üstünden laptopu kaldırıp öyle yerini değiştiriyorum üstünde sıkılaştırıcı ayar vidası yok çok laçka bişey. 14" laptopla kullanıyorum. 2023 te 89,90 a almışım baktım şimdi vay be.

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    21.1 KB · Hit: 31
  • 2.webp
    2.webp
    21.8 KB · Hit: 31
  • 3.webp
    3.webp
    16.3 KB · Hit: 31
  • 4.webp
    4.webp
    12.5 KB · Hit: 30
17.3 inch Msi Katana 17 B12VFK cihazım için harici klavye ile birlikte kullanıyordum, hem laptobu yükseltiyordu hem de laptobun hava almasını sağlıyordu. Öneririm.

En dip fiyatta. Laptobu biraz kaldırmak bile hava akışını artırıp sıcaklığı 3-5 derece düşürebilir. Fanlı standlar yerine daha iyi bence.

Alıntıyı görüntüle

Ben bu satıcıdan aldım bana paslı çizikli ürün göndermişler. Şikayet ettim de aciliyeti var diye iade etmedim. Kullanılıyor işte küçük parça

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,701
Üyeler
188,639
Son üye
Erdem78
Geri