Neler Yeni

Laptop sürekli otomatik onarıma alıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Enes Büyülü
Twitter
enesbuyulu
Facebook
enes.buyulu.52
Arakadaşlar iyi forumlar. Bundan 2 hafta önce arkadaşımın laptopu sürekli otomatik onarıma alıyordu formatladık düzelmedi sürekli aynısı oldu yeni usb ile formatladık yine olmadı en sonunda ssd alıp ssd taktık laptopa. Başta ssd yi görmedi ama bir şekilde hallettim ve sonrasında vidalayıp güzelce format attım. Sorunsuz çalışıyordu ama 1 hafta geçti yine aynı hata vermeye başladı. Önce mavi ekran veriyordu 4-5 defa sonra otomatik onarmaya atıyor sürekli şimdi yine ssd yi görmüyor. Nasıl çözebiliriz ben yazılımsal olduğunu düşünmüyorum yardım eder misiniz ssd ye o kadar para verdik hala aynı sorunla karşılaşıyoruz.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Arakadaşlar iyi forumlar. Bundan 2 hafta önce arkadaşımın laptopu sürekli otomatik onarıma alıyordu formatladık düzelmedi sürekli aynısı oldu yeni usb ile formatladık yine olmadı en sonunda ssd alıp ssd taktık laptopa. Başta ssd yi görmedi ama bir şekilde hallettim ve sonrasında vidalayıp güzelce format attım. Sorunsuz çalışıyordu ama 1 hafta geçti yine aynı hata vermeye başladı. Önce mavi ekran veriyordu 4-5 defa sonra otomatik onarmaya atıyor sürekli şimdi yine ssd yi görmüyor. Nasıl çözebiliriz ben yazılımsal olduğunu düşünmüyorum yardım eder misiniz ssd ye o kadar para verdik hala aynı sorunla karşılaşıyoruz.
Hocam bence yazılımsal bi problem onarıma atması şu anlama geliyor pc çöküyor ard arda bunun sonucunda onarıma giriyor mavi ekran için dump dosyası oluyordu sanırım onu yükleyin bilen arkadaşlar incelesin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Enes Büyülü
Twitter
enesbuyulu
Facebook
enes.buyulu.52
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ama şuan BIOS ekranında SSD gözükmemesi çok saçma geliyor eğer yazılımsal olsa en azından BIOS ekranında SSD gözükürdü eski diskte de aynı sorun yaşanıyordu hem güncellemek amacıyla hızlansın performansı artsın diye hemde disk ile ilgili bir durum diye yeni SSD aldık ama düzelmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,562
Üyeler
163,189
Son üye
squfly
Top Bottom