Yardım laptop swichi nerden bulabilirim (kırıldı)

Atyxah

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,737
beyler laptopum dell latitude e6420 ç tuşunun swichi kırıldı kayserideyim çarşırı mı gezsem ne yapsam veya nereden bulabilirim aynı swichi
1616496319007.png

konuyu 2 kez açtığım için (yükselt butonunu yeni keşfediyorum) 2 side kapanmıştı onlar kapandığı için bunu açtım şuanda 1 tane konu var inşallah moderatör arkadaşlar ban atmaz

Bulamazsınız. Klavye değişmeli bildiğim.

servise götür

beyler laptopum dell latitude e6420 ç tuşunun swichi kırıldı kayserideyim çarşırı mı gezsem ne yapsam veya nereden bulabilirim aynı swichi
1616496319007.png

konuyu 2 kez açtığım için (yükselt butonunu yeni keşfediyorum) 2 side kapanmıştı onlar kapandığı için bunu açtım şuanda 1 tane konu var inşallah moderatör arkadaşlar ban atmaz
Burda böyle şeyleri buldum

Al bi tane uygun klavye aynı sorunu ben yaşadım lanet bişey sonra tuş takılı falan kalıyor benim şansa f4 takılı kaldı alt bastığımda yanlışlıkla çoğu şey kapanıyor.

böyle bir durumda ikinci el çalışmayan bir klavye almak mantıklı. ben de aynı problemi yaşıyorum. iki tuşun switchi kırıldı. elektronik bi problem yok. tamamen mekanik. laptobunuzun modelinde, çalışmayan bir klavye satın alın, istediğiniz her hangi bir tuşu sökün ve switchi kendi bilgisayarınıza takın. bozuk klavyeler ucuz oluyor. yedek parça diye elinizde tutarsınız. yardımcı olabildiysem en iyi cevap seçmeyi unutmayın

Geri