Neler Yeni

Laptop Tek Slotta mı 8 gb ram Desekliyor Çift Slotta mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
M.Selim
Benim laptobum maksimum 8 gb ram destekliyor fakat ben bu laptoba tek slota 8 gb ram takmak istiyorum takabilirmiyim

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
marka model islemci nedir. leptoplarda islemci marka yazarsan genelde max kac desteklediği yazar

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
M.Selim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
casper tw9 hatta donanım arşivi youtube kanalında bir kaç videoda kullanılmıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:

marka model islemci nedir. leptoplarda islemci marka yazarsan genelde max kac desteklediği yazar
zaten maks 8 destekliyor ama ben bu 8 gb yi tek slottamı kullanabiliyorum yoksa 4+4 mü takmam lazım

Son düzenleme:

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
casper tw9 hatta donanım arşivi youtube kanalında bir kaç videoda kullanılmıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten maks 8 destekliyor ama ben bu 8 gb yi tek slottamı kullanabiliyorum yoksa 4+4 mü takmam lazım
sanırım tek slot 8gb takabiliyorsun ama 4 + 4 takman daha iyi islemci daha iyi kullanir ramleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
M.Selim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sanırım tek slot 8gb takabiliyorsun ama 4 + 4 takman daha iyi islemci daha iyi kullanir ramleri
RAM alacağımdan dolayı tek 8gb RAM daha ucuza geliyor ondan dolayı sordum kesin çalışacağını bilsem hemen alacağım

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
RAM alacağımdan dolayı tek 8gb RAM daha ucuza geliyor ondan dolayı sordum kesin çalışacağını bilsem hemen alacağım
çalışır yüksek ihtimal siteler iade alıyor zaten yavaş çalışıyor memnun kalmadım diye iptal talebi oluşturup gönderebilirsin pek etik değil ama
sahibinden veya dolap üzerinden 2 el 4+4 ucuza rahat bulursun veya bilgisayar tamircileri eski bilgisayarları çok ucuza alıyor onlara git orjinal ram al bence internette bazı ramler cin veya tayvan çakması oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,185
Üyeler
165,652
Son üye
armouredglass
Top Bottom