Yardım Laptop Termal Macun Pump Out sorunu

Reaksiyon skoru
69
Selamlar her ay termal macun degistirmek zorunda kaliyorum gaming laptoplarimda. Suanda Omen 16 i5 13500hx 4060 li bir model kullaniyorum ve daha 2 ay once cyrofuze 5 ile degistirdim ve bir anda 2-3 gun icerisinde ekrna kartim 75-76 derecelerden 85 lere cikti ve islemcimde ayni oranda artis gosterdi bu yuzden islemcinin turbo boost unu kapattim simdilik ama ekrna kartim hala 85 leri goruyor islemci 80 leri gormezken. Pump out yapmayacak uzun omurlu bir termal cozume ihtiyacim var PTM7950 yi biliyorum ama guvenilir bir satici bulamadim/bilmiyorum. Termal macun veya faz degisimli termal pad onerilerinizi linkleri ile birlikte alabilirim tesekkurler.

Amazon ama yurtdışından geliyor.

Amazon ama yurtdışından geliyor.
bumu yoksa sizin attiginiz mi

Bunu kendi cihazıma uyguladım oldukça iyi performansı var.
hocam laptopda sizde hp omen de kullaniyorsunuz anladigim kadariyla direkt ayni seri cihaza sahibiz. sizin islemcide sicakliklar yukseldimi termal macuna gore buna gecince ? termal padler macun kadar iyi performans veremiyor diye biliyorum ama dedigim gibi daha cok omrunun uzun olmasini istiyorum 1 ayda tekrar thorttle basliyor cunku.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde plastik prying tool nerden alabilirim turkcesini bulamadim

benim cihaz prying tool olmadan acilmiyorda

hocam laptopda sizde hp omen de kullaniyorsunuz anladigim kadariyla direkt ayni seri cihaza sahibiz. sizin islemcide sicakliklar yukseldimi termal macuna gore buna gecince ? termal padler macun kadar iyi performans veremiyor diye biliyorum ama dedigim gibi daha cok omrunun uzun olmasini istiyorum 1 ayda tekrar thorttle basliyor cunku.

birde plastik prying tool nerden alabilirim turkcesini bulamadim

benim cihaz prying tool olmadan acilmiyorda
https://forum.donanimarsivi.com/konu/thermal-grizzly-phasesheet-ptm-inceleme.1185712/ bu konuda kısa bir inceleme yazmıştım bakabilirsiniz. Hem sıcaklıklar düştü hem de işlemci artık 300Mhz daha fazla boostluyor kendini. Sökme aparatı arıyorsanız amazonda tornavidalı setler var onlara bakın ama bazıları çok kalitesiz.

Geri