Laptop um ne kadar eder?

Reaksiyon skoru
7
Merhaba,

Yeni bir laptop alacağım sıralar mevcut bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. Mevcut piyasası ve durumu hakkında desteklerinizi rica ederim.

Asus X555LN
8 gb ram
Intel(R) Core(TM) i7-4510U CPU @ 2.00GHz 2.60 GHz
2 gb NVIDIA GeForce 840M

Kozmetik olarak herhangi bir kırık, hata yok. Tek problemi batarya değişimi yaparken açma yerlerinde ufak tefek izler var. Bataryası bitikti yeni bir batarya aldım(orijinal değil)

Tüm bu özellikleri göz önünde bulundurursak ne kadara satabilirim?

Merhaba,

Yeni bir laptop alacağım sıralar mevcut bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. Mevcut piyasası ve durumu hakkında desteklerinizi rica ederim.

Asus X555LN
8 gb ram
Intel(R) Core(TM) i7-4510U CPU @ 2.00GHz 2.60 GHz
2 gb NVIDIA GeForce 840M

Kozmetik olarak herhangi bir kırık, hata yok. Tek problemi batarya değişimi yaparken açma yerlerinde ufak tefek izler var. Bataryası bitikti yeni bir batarya aldım(orijinal değil)

Tüm bu özellikleri göz önünde bulundurursak ne kadara satabilirim?
1500-3000 arası olabilir bence.

5000 yazardım ama çok olur bence pazarlıkla adam ne kadar verirse düşersin para ihtiyacına göre

1500-3000 arası olabilir bence.
Mantıklı hocam, ben de 2k civarı düşünmüştüm. Teşekkür ederim.
5000 yazardım ama çok olur bence pazarlıkla adam ne kadar verirse düşersin para ihtiyacına göre
5000 biraz çok olabilir sanki hocam, o fiyata daha yeni bilgisayarlar alınabilir diye düşünüyorum. Ben 2016'dan beri kullanıyorum sanırım tahmini. Ama öneri için teşekkür ederim.

5000 biraz çok olabilir sanki hocam, o fiyata daha yeni bilgisayarlar alınabilir diye düşünüyorum. Ben 2016'dan beri kullanıyorum sanırım tahmini. Ama öneri için teşekkür ederim.
evet 5000 civarına 1050-1050Tİ bulunuyor.

ekran kartı var diye demiştim ama haklısınız çok paraya ihtiyacınız yok ise 2kdan verin gariban sevinsin ama en kötü 3ü var ya hocam

evet 5000 civarına 1050-1050Tİ bulunuyor.
Evet hocam 2-3 arası mantıklı geldi o yüzden.
ekran kartı var diye demiştim ama haklısınız çok paraya ihtiyacınız yok ise 2kdan verin gariban sevinsin ama en kötü 3ü var ya hocam
Hocam valla paraya ihtiyacım olacak açıkcası :) asus tuf serisine geçiş yapmayı düşünüyorum çünkü. Ama 3 ten açarım kapıyı dediğiniz gibi. Bu fiyatlara giderse beni de rahatlatır iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam 2200 yazın 2000 e verin
Teşekkür ederim hocam sizin önerinizi de dikkate alacağım.

Evet hocam 2-3 arası mantıklı geldi o yüzden.

Hocam valla paraya ihtiyacım olacak açıkcası :) asus tuf serisine geçiş yapmayı düşünüyorum çünkü. Ama 3 ten açarım kapıyı dediğiniz gibi. Bu fiyatlara giderse beni de rahatlatır iyi olur.
o zaman 3.5 yaz alıcı olmazsa düşür 1 2 kişi olursa pazarlık yap. baktın kapış kapış gidiyor fiyatı yükselt

Geri