Laptop umun ekranındaki bu leke nasıl geçer

kerem01r

80+
Reaksiyon skoru
14
Laptop ekranımda böyle lekeler vs var ne kadar temizlesemde çıkmadı tırnakla vs kazımaya çalıştım yine de çıkmadı.
bıçakla vs de kazımayı denedim ancak çıkmadı ekrana zarar vermemek içinde daha fazla deneyemedim
bu lekeleri çıkarmak için ne yapabilirim.

Lekeler de genel olarak ekranı kapatınca tuşlar ekrana değiyor o yüzden oluyor üstteki uzun leke de space tuşundan dolayı öyle uzun

Ekler

• IMG_0313.webp
    IMG_0313.webp
    1 MB · Hit: 42
Laptop ekranımda böyle lekeler vs var ne kadar temizlesemde çıkmadı tırnakla vs kazımaya çalıştım yine de çıkmadı.
bıçakla vs de kazımayı denedim ancak çıkmadı ekrana zarar vermemek içinde daha fazla deneyemedim
bu lekeleri çıkarmak için ne yapabilirim.

Lekeler de genel olarak ekranı kapatınca tuşlar ekrana değiyor o yüzden oluyor üstteki uzun leke de space tuşundan dolayı öyle uzun
bıçakla kazıdım diyorsun daha nasıl zarar vereceksin

Ekranı temizlemek için tiner kullanılabilir. Diğer taraftanda ekran temizleyici sıvılar mevcut. Denemek lazım birinden biri olacaktır. Kolonya ile denedinizmi pamuklu havlu bezi kullanın birde.
Daha evvel çıkmayan bir leke için tiner kullandım sonuç almıştım.

Saf alkolle dene olmuyorsa zorlama. Tırnağınla dokununca tırnağın ucundan içine giriyorsa zaten ekran hasar almıştır, kir değildir.

notebooku eğimli olmayacak ve ekranı aşağıda olup yukarı bakıcak şekilde yatır, o bölgeye 3-4 damla ılık kolonya yada aseton damlat, bir kaşığa mikrofiber bez sarıp çok azcık bastıra bastıra kaşığın kenar kısımları ile ovala

leke ne kadar uzun süredir orda ise o kadar ovalamak gerekir, ama tek seferde uzun süre ovalama yoksa ekran zarar görür. yavaş yavaş hafif bastırarak bi 3-4 dakika ovala her gün bi tur yap

notebooku eğimli olmayacak ve ekranı aşağıda olup yukarı bakıcak şekilde yatır, o bölgeye 3-4 damla ılık kolonya yada aseton damlat, bir kaşığa mikrofiber bez sarıp çok azcık bastıra bastıra kaşığın kenar kısımları ile ovala

leke ne kadar uzun süredir orda ise o kadar ovalamak gerekir, ama tek seferde uzun süre ovalama yoksa ekran zarar görür. yavaş yavaş hafif bastırarak bi 3-4 dakika ovala her gün bi tur yap
Teşekkür ederim hocam bi kaç gün deneyeceğim sonucu belirtirim

Geri