Laptop yavaşladı ?

Reaksiyon skoru
0
Merhaba
Bende hp laptop var 15au112nt modeli budur
Genellikle 20 saniyeden once açılırdı 1 aydır açılırken disk kontrolü yapıyor buda uzun sürüyor 2 3 dk yı buluyor masaüstünü görmem bazı forumlara baktım ordaki işlemleri yaptım ondan sonra artık açılırken hp yazısı geliyor yükledikten sonra siyah bir ekran geliyor 15 20 saniye öle duruyo sonra hoşgeldiniz ekranına geliyor masaüstüne gelsem bile klasörler görev çubuğu fln 10 15 saniye sonra geliyor masaüstümdede toplam 5 6 klasör var kalabalıkta değil ne yapmam lazım?

hdd de bir sorun olabilir çöp dosyalardan virüsten de olabilir ilk önce ccleaner dan temizleyin sonra kasperskydan tam tarama yapın hala devam ediyorsa hd tune dan hdd nizi tarayın

görev yöneticisinden bak disk %100 kullanılıyor mu

hdd de bir sorun olabilir çöp dosyalardan virüsten de olabilir ilk önce ccleaner dan temizleyin sonra kasperskydan tam tarama yapın hala devam ediyorsa hd tune dan hdd nizi tarayın
Ccleaner güvenlik açısından sıkıntılıydı diye hatırlıyorum, indirip kullandıktan sonra barındırmamak lazım

advanced system care de kullanabilirsiniz ben de bir hp kullanıcısıyım ve çok işimi görüyor
Post automatically merged:

Ccleaner güvenlik açısından sıkıntılıydı diye hatırlıyorum, indirip kullandıktan sonra barındırmamak lazım
ayn ama en derin temizleyen de o biliyorum başka varsa banda söyleyin bende kullanayım

Merhaba
Bende hp laptop var 15au112nt modeli budur
Genellikle 20 saniyeden once açılırdı 1 aydır açılırken disk kontrolü yapıyor buda uzun sürüyor 2 3 dk yı buluyor masaüstünü görmem bazı forumlara baktım ordaki işlemleri yaptım ondan sonra artık açılırken hp yazısı geliyor yükledikten sonra siyah bir ekran geliyor 15 20 saniye öle duruyo sonra hoşgeldiniz ekranına geliyor masaüstüne gelsem bile klasörler görev çubuğu fln 10 15 saniye sonra geliyor masaüstümdede toplam 5 6 klasör var kalabalıkta değil ne yapmam lazım?
hdd bad sector falan olabilir laptobun bakımlarını yapın termal macun vs ve ssd alın imkan varsa

hdd ise bad sector hataları olduğundan kontrol ederek girmenizi sağlıyordur. hd tune ile olup olmadığı kontrol edin.

Evt açıldığı zaman genellikle 10 dk boyunca diskin %100 ünü kullanıyor ondan sonra 4 e 3 fl düşüyor

advanced system care de kullanabilirsiniz ben de bir hp kullanıcısıyım ve çok işimi görüyor

ayn ama en derin temizleyen de o biliyorum başka varsa banda söyleyin bende kullanayım
Maalesef ben de birkaç ayda bir kullanıp evden atıyorum, garibim yuvasız kalıyor :( Özellikle aynı dosyadan bulması iyi bir özellik başka uygulamalarda pek denk gelmedim. Güzel bir uygulama bulursanız siz bana önerirsiniz artık :)

Evt açıldığı zaman genellikle 10 dk boyunca diskin %100 ünü kullanıyor ondan sonra 4 e 3 fl düşüyor
hd tune ile birlikte test yapın bad sector hatası olup olmadığına bakın ki büyü ihtimalle vardır. Bende yaşadım 2mn okuma yazması kalmıştı.

Ssd alın kendinize uyguna yolunuza devam edin derim.

Temizledim pc yi artık windows dosyalarını fln herşeyi sildim gereksiz oln

Bu olay okuma yazma olayına yansıyormu peki ne oldunu tam bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,136
Üyeler
191,037
Son üye
Lupelius